Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κύπελλο Ελλάδος: Στους «8» ο Πανσερραϊκός και τώρα… ΑΕΚ [βίντεο]

Πανηγυρίζοντας και στο δεύτερο παιχνίδι, αυτή τη φορά εκτός έδρας με σκορ 1-0 (α’ ματς 3-0), ο Πανσερραϊκός νίκησε τον Απόλλωνα Πόντου και εξασφάλισε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα συναντήσει την ΑΕΚ.

Το γκολ που διαμόρφωσε τις αποστάσεις στο σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες σημείωσε ο Ανδρέας Κατσαντώνης στο 37’ με κοντινή προβολή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολομπίνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον σκόρερ είχε ακυρωθεί πριν (19′) γκολ ως οφσάιντ.

Την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδιε είχαν οι φιλοξενούμενοι, όταν στο 6ο λεπτό το σουτ του Μασκανάκη έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Πίτκα, ενώ η μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 43’, όταν ο Αμπούντου από τα δεξιά βρήκε τον Κωστίκα, που όμως δεν κατάφερε κάτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην επανάληψη, ο Απόλλωνας ανέβηκε και στο 50’ απείλησε πρώτα με τον Νταλιανόπουλο και στην εξέλιξη της φάσης με τον Κωστίκα. Ο ίδιος έχασε μεγάλη ευκαιρία σε -σχεδόν- κενή εστία μετά το γύρισμα του Αμπούντου στο 58′, ενώ το σουτ του στο 78’ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κωστίκας.

Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός 0-1

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας (Τρίγκατζης 80′), Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Αμπούντου, Κωστίκας, Καλογέρης, Δαλιανόπουλος, Μπελεβώνης (Αραβίδης 86′), Τζαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης (Ζέρης 46′), Παπάζογλου (Παντεκίδης 67′), Γιανναράκης, Κολομπίνο (Θυμιάνης 67′), Ανάκογλου, Αλί Μπαμπά (Μούργος 78′), Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαΐροβιτς (Σαΐντ 67′)


Πηγή