Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Μαλντίνι: Εάν δεν τελειώσει η σεζόν, θα είναι καταστροφή

Μαλντίνι: Εάν δεν τελειώσει η σεζόν, θα είναι καταστροφή

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες του κάλτσιο και ένας από τους ποδοσφαιριστές που άφησαν όσο λίγοι το «στίγμα τους τόσο στο ιταλικό ποδόσφαιρο όσο και στο διεθνές. Ο λόγος για τον Πάολο Μαλντίνι.

Ο θρυλικός στόπερ της Μίλαν και της «σκουάντρα ατζούρα» εξέφρασε τις σκέψεις του για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου στην Ιταλία, μετά -ή και παράλληλα- την κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού και -μεταξύ άλλων- τόνισε πως «πρέπει να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε αυτή τη σεζόν. Εάν δεν τελειώσει, θα είναι καταστροφή».

Επίσης, ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι» σχολίασε: «Πολλοί δεν θα πλήρωναν, οι ομάδες θα χρεοκοπούσαν. Πρέπει να προσπαθήσουμε, αλλά προτεραιότητα είναι η υγεία. Εάν υπάρχουν συνθήκες, είναι σωστό να προσπαθήσουμε. Εάν δεν αναγκάσουμε τους εαυτούς μας , δεν θα ξεκινήσουμε ξανά. Και η οικονομική ζημιά θα είναι τεράστια».

Όσον αφορά το δικό του μέλλον, υπογράμμισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να εγκαταλείψει τη Μίλαν, παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος του Μιλάνου δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του. Άλλωστε, ο ίδιος είναι σημαία και οποιαδήποτε υπαναχώρηση θα έμοιαζε με… υποστολή της.


Πηγή