Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μεταγραφές στον ΠΑΟ προανήγγειλε ο Δώνης

Μεταγραφές στον ΠΑΟ προανήγγειλε ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης, υποστήριξε πως οι μεταγραφές που θα γίνουν στον Παναθηναϊκό είναι στις θέσεις που χρειάζεται η ομάδα, αλλά και στα χαρακτηριστικά που θέλουν.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ότι ο Παναθηναϊκός τα παίζει όλα σε 10 ημέρες, αν είναι έτοιμη η ομάδα του για αυτό και πόσο μπορούν να βοηθήσουν οι μεταγραφές: «Δημιουργούμε μια πίεση στην ομάδα χωρίς λόγο κατά την άποψή κου. Είμαστε μια ομάδα που τρέχει μια συγκεκριμένη διαδικασία εδώ και 1,5 χρόνο. Θέλουμε να εξελίσσονται οι παίκτες και να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Παρότι υπάρχει η τιμωρία, για το πρεστίζ της ομάδας και την εξέλιξη των παικτών μας είναι σημαντικό να είμαστε στα πλέι οφ. Για να έχουμε ακόμα δέκα παιχνίδια δυνατά. Θεωρώ ότι μετά το αποτέλεσμα που είχαμε στα Γιάννενα έχουμε ένα δύσκολο αποτέλεσμα να ανατρέψουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν θεωρώ πάντως ότι είμαστε φαβορί ακόμα και στο Κύπελλο. Φαβορί είναι οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κατά πρώτο λόγο και μετά ΑΕΚ και Αρης. Εμείς πρέπει να παίξουμε καλά, να έχουμε και λίγο καλύτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και να παλέψουμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Για τις μεταγραφές, εδώ και καιρό έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να έρθουν οι παίκτες. Κινηθήκαμε γρήγορα και ευέλικτα, είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή στην αξιολόγηση και πάνω στα δεδομένα μας έρχονται δύο παίκτες με τα χαρακτηριστικά και στις θέσεις που θέλουμε. Ένας παίκτης στα χαφ, όπου έχουμε μείνει μόνο με τους Κουρμπέλη-Δώνη, μετά και τον τραυματισμό του Αλεξανδρόπουλου κι ένας στα εξτρέμ όπου είναι φανερό ότι μας λείπει η ταχύτητα και το ένας εναντίον ενός με εξαίρεση τον Χατζηγιοβανη. Έχουν και εμπειρία, που το θεωρώ πολύ σημαντικό, αλλά και ρυθμό, αφού έπαιζαν συχνά ως αλλαγή στις ομάδες τους. Τους περιμένουμε, θα δούμε αν μπορούμε να έχουμε κάποιον διαθέσιμο για την Τετάρτη».

Για το αν θα πρέπει να περιμένουμε ενίσχυση και στην επίθεση, για την άφιξη του Ανουάρ και αν θα αλλάξει και το σύστημα, παίζοντας με τρεις στο κέντρο, καθώς και αν υπάρχει για τους δύο νέους περίπτωση να παραμείνουν με οψιόν: «Για το κομμάτι της τακτικής όχι δεν σκοπεύω να αλλάξω κάτι παρότι βλέπετε κατά διαστήματα να έχουμε μια διαφοροποίηση. Όπως σήμερα, για παράδειγμα, που για 25 λεπτά παίξαμε σε ρόμβο όταν άλλαξε και ο Πανιώνιος το σύστημα του σε 5-3-2, αυτό όμως είναι κάτι που θα κρίνω ανάλογα με την μορφή κάθε αγώνα. Σίγουρα το διάστημα του Ιανουαρίου είναι πάρα πολύ δύσκολο και φυσικά συνηθίζεται να προβλέπεται στα συμβόλαια οψιόν αλλά εμείς δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτές. Όπως δεν μπορούμε και στου Ζαχίντ. Προσπαθήσαμε για επιθετικό, είχαμε μια λύση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν έχουμε επιλογές να πούμε ότι θα έρθει κάποιος να μας δώσει αυτό που θέλουμε».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή