Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Να «πληρώνουν» οι οπαδοί τα πρόστιμα για τα οποίο ευθύνονται

O παρατηρητής της UEFA κατέγραψε στην έκθεση του τα καπνογόνα και τους  πυρσούς που άναψαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο χθεσινό ματς με την Τσέλσι.

Με αφορμή τα μέχρι τώρα πολύ υψηλά πρόστιμα, που επιβάλλονται κάθε χρόνο στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της, αλλά και αυτών που… έρχονται, έγινε σήμερα μια σύσκεψη με την παρουσία των μελών της διοίκησης και των οργανωμένων οπαδών.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, μαζί με το μέλος του Δ.Σ., Μαρία Γκοντσαρόβα, παρουσίασαν στους εκπροσώπους των οργανωμένων τις συνολικές τιμωρίες και τα πρόστιμα τα οποία έχουν επιβληθεί στην ομάδα.

Ένα σημαντικό πρόβλημα αφορά τους ελέγχους κατά την είσοδο στην Τούμπα, όπου δόθηκε εντολή να είναι ακόμη εντατικότεροι στα ντέρμπι που ακολουθούν, ενώ παράλληλα οι δύο πλευρές συζήτησαν και διάφορες εναλλακτικές προτάσεις, ώστε να καλυφθεί από τη νέα σεζόν η οικονομική ζημιά αυτών των ενεργειών, η οποία είναι πολύ μεγάλη και κοστίζουν ακριβά στο ταμείο του συλλόγου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα και σε επόμενες συνεδριάσεις, προτείνει να υπάρξει αύξηση της τιμής των εισιτηρίων διαρκείας ή η μείωση του μπάτζετ σε ποσό αντίστοιχο με τον μέσο όρο των ετήσιων προστίμων. Με άλλα λόγια, οι οπαδοί να «πληρώνουν» για τα πρόστιμα που αυτοί φέρνουν στην ομάδα με τις πράξεις τους.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή