Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: Live η «μάχη» των Πειραιωτών για πρόκριση στον τελικό της Euroleague

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές (19:00) στο Final Four της Euroleague στο Βελιγράδι, με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι μετά από μια συγκλονιστική σειρά με τη Μονακό που έφτασε στο 5ο game στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κατάφεραν και «τσέκαραν εισιτήριο» για Βελιγράδι εν μέσω αποθέωσης από τους φιλάθλους τους και πλέον θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να φτάσουν στον τελικό της Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2017. Τότε, οι Πειραιώτες είχαν ηττηθεί από τη Φενέρμπαχτσε με σκορ 80-64.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ολυμπιακός «κυνηγάει» τον 4ο τίτλο Euroleague της ιστορίας του, μετά την κατάκτηση του 1997 και το back to back τις χρονιές 2012 και 2013. Στην προσπάθειά του αυτή δεν θα είναι μόνος, αφού το «παρών» αναμένεται να δώσουν περίπου 10.000 Έλληνες φίλαθλοι.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των ανθρώπων που θα υποστηρίζουν τον σύλλογο θα είναι ακόμα μεγαλύτερος, αφού η αδερφοποίηση με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου «γεννά» περισσότερους φιλάθλους που μένουν στη σερβική πρωτεύουσα και θα… ζητωκραυγάζουν για την ομάδα του Πειραιά.

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: Δείτε live την εξέλιξη της αναμέτρησης μέσω του iefimerida.gr

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εφές (19/5, 19:00, Novasports Prime) θα σφυρίξουν οι Μπόρις Ρίτζικ, Όλεγκς Λάτισεβς και Γκίτις Βίλιους.


Πηγή