Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ρίβερς: Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, έγινε λάθος διάγνωση στον ώμο μου

Ρίβερς: Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, έγινε λάθος διάγνωση στον ώμο μου

Ο Κέι Σι Ρίβερς αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό και στη λάθος διάγνωση που οδήγησε σε αυτή.

Υπέγραψε στους πράσινους το καλοκαίρι του 2016 και μέχρι τα μέσα της σεζόν 2017-18, η δεύτερη του στην ομάδα, φαινόταν ότι θα ανανέωνε το συμβόλαιο του. Ο τραυματισμός στον ώμο όμως, τον Δεκέβριο του ’17, είχε ως συνέπεια να πέσει η απόδοση του και τελικά να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Κάτι που δεν ήθελε, όπως είπε σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr.

«Δεν είμαι ο τύπος του παίκτη που θα σου πει ότι κρατάει κακία στην πρώην ομάδα μου για τον τρόπο που έφυγα ή που θα ξεκατινιαστεί μόνο και μόνο για να νιώσει μία στιγμιαία ηθική ικανοποίηση, επειδή πριν 1,5 χρόνο στενοχωρήθηκα πολύ με την έκβαση της όλης της υπόθεσης. Όχι δεν είναι αυτά του χαρακτήρα μου! Αυτό που σου πω μόνο είναι ότι ήθελα πολύ να μείνω στον Παναθηναϊκό, γιατί μου ταίριαζε πολύ και η ομάδα και η ζωή στην Αθήνα, ενώ είχα δεθεί πολύ με τους παίκτες και με τους ανθρώπους της!», είπε ο Κέι Σι Ρίβερς, εξηγώντας στη συνέχεια τι έγινε με τον τραυματισμό του.

«Θα σου πω όμως και ότι όλα αυτά που βγήκαν προς τα έξω για τον τραυματισμό μου απείχαν πολύ από την πραγματικότητα και μου έκαναν ζημιά στη συνέχεια της καριέρας μου. Και έγιναν πολλά λάθη! Ούτε αυτοάνοσο πρόβλημα είχα στον ώμο, ούτε σωστή διάγνωση έγινε αρχικά, ούτε ενδεδειγμένη θεραπεία ακολούθησα για να γίνω καλά! Μέχρι και φημολογία ότι τελειώνει η καριέρα μου αναπτύχθηκε! Και τελικά αποδείχτηκε ότι υπέφερα από έναν σπάνιο νευρικό τραυματισμό σε ένα πολύ νευραλγικό σημείο για το σουτ (σ.σ.: κάτι σαν κάταγμα κοπώσεως), το οποίο απλά χρειαζόταν ξεκούραση και διαφορετική θεραπεία απ’ αυτήν που ακολούθησα!», λέει ο Αμερικάνος γκαρντ και συνεχίζει.

«Κοινώς όλα έγιναν λάθος κι από ‘κει που συζητάγαμε την παραμονή μου, έφυγα σαν… ξένος και σαν… τελειωμένος μπασκετικά! Όλη αυτή η κατάσταση, μου στοίχισε πολύ επαγγελματικά γιατί ουσιαστικά έκανα να βρω δουλειά έξι μήνες… Δεν πειράζει όμως, κρατάω τα καλά και συνεχίζω…».

Ο Ρίβερς βρίσκεται στη Ζαλγκίρις πλέον, αλλά πριν καταλήξει εκεί είχε φορέσει τη φανέλα και του Ερυθρού Αστέρα, με τον ίδιο να αναφέρεται σε αυτό λόγω της αιώνιας αντιπαλότητας του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

«Μου έκαναν λίγο πλάκα κάποιοι φίλοι μου από την Ελλάδα για την συμφωνία με το αδελφό σωματείο του Ολυμπιακού, αλλά να σου πω κάτι… Αν έπαιρνα στα σοβαρά όλη αυτή την οπαδική παράνοια που επικρατεί στην Ελλάδα, μεταξύ των “αιωνίων αντιπάλων”, δεν θα απολάμβανα τόσο πολύ τη ζωή και την δουλειά μου στην χώρα σας. Γι’ αυτό και δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση η αποχώρηση των “ερυθρόλευκων” από το πρωτάθλημα! Τίποτε δεν μπορεί να με εκπλήξει πλέον για την Ελλάδα! Όλα μπορούν να συμβούν! Δυστυχώς η αντιπαλότητα δεν μένει μόνο στις τέσσερις γραμμές».


Πηγή