Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η ταινία για τη ζωή του Ιμπραΐμοβιτς κυκλοφορεί το 2021

Ραϊόλα: Ζλάταν για πρόεδρος της UEFA

Η πορεία του «Μπέντζαμιν Μπάτον» των γηπέδων, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, κυλάει από το μυθικό στο… μυθικότερο όσο μεγαλώνει. Ωστόσο, κάποια στιγμή νομοτελειακά θα τερματίσει τη σπουδαία καριέρα του και ήδη, όπως φαίνεται, έχει βρει το επόμενο κίνητρο, για τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο.

Όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, ο «Ίμπρα» είναι πιθανό να κατέβει για την προεδρία της UEFA αφού κρεμάσει τα παπούτσια του, με σκοπό να αλλάξει το ποδόσφαιρο προς το καλύτερο!

Πάντως, η απόσυρση φαντάζει πολύ μακριά σύμφωνα με τον Ιταλό μάνατζερ, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως τον βλέπει να αγωνίζεται εύκολα για άλλα πέντε χρόνια! Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι έχει μετανιώσει που έστειλε τον Ζλάταν στο MLS και τους LA Galaxy το 2018.

«Έχω δει τόσους παίκτες στην καριέρα μου που ήταν κουρασμένοι στην ηλικία του Ζλάταν. Σχεδόν τους λυπόμουν που ήθελαν να συνεχίσουν. Δεν έχω δει ποτέ αυτή την κούραση από εκείνον. Για μένα, μπορεί εύκολα να παίζει για άλλα πέντε χρόνια».

«Μετάνιωσα που τον πήγα στο MLS, ήταν χάσιμο χρόνου. Στο μέλλον, θα αναλάβει σημαντικό ρόλο, ίσως να γίνει και πρόεδρος της UEFA, ώστε να αλλάξει το ποδόσφαιρο».

«Έχουμε μια όμορφη σχέση, αλλά έτσι είναι με τον καθένα, όλοι οι πελάτες μου είναι οικογένειά μου. Με τον Ζλάταν έχουμε ζήσει μοναδικές περιπέτειες. Δεν είναι τόσο σκληρός όσο δείχνει».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή