Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Χαμός στο ΝΒΑ: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κουτούλησε τον Γκρίφιν -Διασύρθηκαν από τους Σέλτικς οι Μπακς [βίντεο]

Ένταση επικράτησε στο ματς του NBA ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μπόστον Σέλτικς.

Συγκεκριμένα, μετά από αντιαθλητικό φάουλ που έκανε ο Γκρίφιν επάνω στον Θανάση Αντετοκούνμπο, και με το ματς να έχει ουσιαστικά κριθεί, ο δεύτερος αντέδρασε με κουτουλιά εναντίον του Αμερικανού, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Δείτε την κουτουλιά του Θανάση Αντετοκούνμπο στο Μπακς-Σέλτικς για το NBA:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διασυρμός για την ομάδα των Αντετοκούνμπο από τη Βοστώνη

Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ οι Σέλτικς διέλυσαν τους Μπακς μέσα στο Μιλγουόκι με 140-99 και έβαλαν «φωτιά» στην κορυφή της Ανατολικής περιφέρειας με μόλις πέντε αγώνες να απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου. Τα «ελάφια» παραμένουν στην κορυφή της Ανατολής με ρεκόρ 55-22 αλλά η Βοστώνη βρίσκεται δύο νίκες μακριά με ρεκόρ 53-24. Οι Μπακς ωστόσο υστερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας καθώς έχασαν τη σειρά με τους Σέλτικς με 2-1.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ, που έκανε μεγάλη εμφάνιση με 40 πόντους (4/8 δίποντα, 8/10 τρίποντα, 8/8 βολές) ενώ 30 πόντους πρόσθεσε ο Τζέιλεν Μπράουν και από 14 πόντους οι Μάλκομ Μπρόγκντον και Άλ Χόρφορντ.

Για τους γηπεδούχους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 24 πόντους (11/22 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 2/3 βολές), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 25 λεπτά συμμετοχής. Από εκεί και πέρα 13 πόντους σημείωσε ο Κρις Μίντλετον και 12 ο Μπόμπι Πόρτις, που είχε και 10 ριμπάουντ.

Δείτε τα highlights:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή