Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Όταν ο Κρέσπο του ΠΑΟΚ είχε κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Όταν ο Κρέσπο του ΠΑΟΚ είχε κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Τον αγώνα Κόρδοβα-Ρεάλ Μαδρίτης το 2015, με την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο, θυμήθηκε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «Palabradecantera» και δε γινόταν να μην υπάρξει αναφορά στη μάχη του με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο Κόρδοβα-Ρεάλ τον Ιανουάριο του 2015. Ένα ματς στο οποίο ο CR7 είδε την κόκκινη κάρτα τελικά για χτύπημα σε αντίπαλο.

«Εκείνη τη μέρα, είχα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, όμως κανένας δεν μπορούσε να σταματήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήμουν πολύ απογοητευμένος. Πριν την αποβολή, μου είχε δώσει αγκωνιές αρκετές φορές», είπε ο Κρέσπο, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αντίδραση του προέδρου της Κόρδοβα.

«Ο πρόεδρος με κάλεσε και μου είπε ότι δε θα μπορούσε να κριτικάρει τη Ρεάλ επειδή ήμασταν φιλικοί σύλλογοι. Με κάλεσε για να μου πει να κλείσω το κινητό μου τηλέφωνο, να μπω στο σπίτι μου και να μην έχω κάποια επαφή, αλλά από την άλλη, έλεγε στον Τύπο ότι μπορούσα να τους βοηθήσω εγώ. Εγώ ήθελα να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του συλλόγου, αλλά αυτός πίστευε ότι ήταν κάτι πολύ σκληρό».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ και την παρουσία του στην Ελλάδα για τέταρτη χρονιά, ο Ισπανός είπε ότι αυτό ήταν το πεπρωμένο του τελικά.

«Πιστεύω πολύ στο πεπρωμένο και στα σημάδια. Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση μετά το ενδιαφέρον που μου είχαν δείξει από την προηγούμενη χρονιά. Ήταν ο προορισμός που περίμενα λιγότερο. Βρήκα ένα σύλλογο που μεγαλώνει, με εκπληκτικούς οπαδούς και την πιθανότητα να παίξω ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ατμόσφαιρα που υπάρχει στα παιχνίδια στην Ελλάδα δείχνει πόσο αφοσιωμένοι είναι οι οπαδοί, ειδικά στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που είναι οι πιο σημαντικοί αγώνες».


Πηγή