Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Αφαίρεση βαθμών σε ΑΕΚ και Ατρόμητο

Αφαίρεση βαθμών σε ΑΕΚ και Ατρόμητο

Έπεσε βαρύς ο πέλεκυς για τα επεισόδια στο μεταξύ τους παιχνίδι

Ηχηρή καμπάνα για ΑΕΚ και Ατρόμητο με αφορμή τα επεισόδια στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε τους δύο συλλόγους με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η Ένωση πέφτει στους 51, όσους και ο Παναθηναϊκός, τον οποίο «έχει» στην ισοβαθμία, ενώ χάνει έναν πόντο στα πλέι οφ αν τελείωνε σήμερα η κανονική διάρκεια (θα έμπαινε με δύο, όσους και το τριφύλλι).

Το ΟΑΚΑ δεν θα έχει κόσμο στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ την δεύτερη αγωνιστική θα την εκτίσει στο «μίνι πρωτάθλημα». Όσον αφορά τους Περιστεριώτες, τα εναπομείναντα δύο ματς τους είναι αμφότερα εκτός έδρας, οπότε η τιμωρία της έδρας τους πάει για τη νέα σεζόν (εκτός αν… αρχίσει ξανά το Κύπελλο).

«Τσουχτερό», όμως, είναι και το πρόστιμο που επιβλήθηκε στις δύο ομάδες. Η συνολική σούμα (που αφορά και προηγούμενες αγωνιστικές) για την ΑΕΚ φτάνει τα 118.750 ευρώ, ενώ για τους κυανόλευκους το ποσό που καλούνται να πληρώσουν είναι 71.750 (αφορά μόνο τα επεισόδια).

Και ΑΕΚ και Ατρόμητος αναμένεται να κάνουν έφεση με στόχο να μειώσουν τις ποινές τους.

Πηγή: sport-fm.gr