Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Champions League: Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι μετά το 1-1 στην Ισπανία

Ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League, στην Αγγλία, άφησαν μετά το 1-1 στην Ισπανία Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι.

Το ευθύβολο βολέ του Ντε Μπρόινε στο 67ο λεπτό, ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκει δίχτυα σε ματς ημιτελικής φάσης, ήταν αυτό που διαμόρφωσε το τελικό σκορ στον πρώτο φετινό ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι «μερένχες» είχαν προηγηθεί στο 36′ με εξαιρετικό σουτ του Βινίσιους, το έβδομο γκολ του οποίου στο τουρνουά δεν αρκούσε για να δώσει ένα προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρία 24ωρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, στη 10η παρουσία της σε ημιτελικό Champions League τις τελευταίες 12 σεζόν, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και καλείται πλέον να υπερασπιστεί το «στέμμα» της στο Μάντσεστερ.

Το έχει ξανακάνει πολλές φορές στο παρελθόν να παίρνει αποτελέσματα μακριά από το «Μπερναμπέου» και θα επιδιώξει να το κάνει και μέσα στο «Έτιχαντ», προκειμένου να βρεθεί στον τελικό και να διεκδικήσει το 15ο τρόπαιο κυπέλλου πρωταθλητριών ομάδων στην ιστορία της.

Ο Χάαλαντ μπορεί να «σίγησε» στην ισπανική πρωτεύουσα το βράδυ της Τρίτης (9/5) και να μην βρήκε το 13ο γκολ του στη σεζόν, αλλά η παρουσία του ήταν καθοριστική στο να βγάλουν οι «πολίτες» φάσεις του απέναντι στον Κουρτουά, μια εκ των οποίων μετέτρεψε σε γκολ ο αρχηγός της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Έτσι, η ρεβάνς απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς η πολυνίκης Ρεάλ θέλει να βάλει άλλο ένα τρόπαιο στη συλλογή της και η Σίτι να βάλει το πρώτο της «στέμμα» στον θεσμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Champions League: Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) – Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) 1-1

  • (36′ Βινίσιους – 67′ Ντε Μπρόινε)

Μίλαν (Ιταλία) – Ίντερ (Ιταλία) 10/05, 22:00

*Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα, στις 16 Μαΐου στο Μιλάνο, το Ίντερ-Μίλαν και στις 17 του μήνα, στο «Έτιχαντ», το Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τελικός είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης.


Πηγή