Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ετοιμάζει απάντηση σε FIFA ο Κοντονής

Ετοιμάζει απάντηση σε FIFA ο Κοντονής

Τι ισχύει για την συνάντηση των μεγάλων

Ο Σταύρος Κοντονής πήρε στα χέρια του την επιστολή των FIFA / UEFA και κάνει σύσκεψη με το νομικό του επιτελείο για την απάντηση που ετοιμάζει άμεσα! Τι ισχύει για την συνάντηση των μεγάλων.

Μεταξύ άλλων οι FIFA / UEFA στην επιστολή που έφτασε στα χέρια του Υπουργού του… προσάπτουν ότι δεν επέλεξε λιγότερο αυστηρές ποινές. Του τονίζουν πως θα έπρεπε να υπάρχει κλιμάκωση στις τιμωρίες. Πρώτα να δοκιμάσει απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, μετά ματς κεκλεισμένων των Θυρών και ακολούθως να προβεί σε πιο δραστικά μέτρα. Θεωρούν έτσι και αλλιώς πως κακώς ο Σταύρος Κοντονής διέκοψε τον θεσμό.

Ο Υπουργός Αθλητισμού επιβεβαιώνει πως πήρε στα χέρια του το σχετικό έγγραφο και ετοιμάζει άμεση απάντηση. «Τα έχουμε δοκιμάσει όλα! Δεν έμενε τίποτε άλλο να κάνουμε. Αυτή θα είναι η λογική της απάντησης», σχολίαζαν σχετικά οι σχετικοί συνεργάτες του κ. Κοντονή. Μάλιστα ο Υπουργός είχε την Δευτέρα συνάντηση με το νομικό του επιτελείο ώστε να… δέσει απόλυτα αυτά που θα επισημάνει στην επιστολή που θα στείλει σε FIFA / UEFA. Και φυσικά είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνάντηση.

Αναφορικά με την προσπάθεια για την συνάντηση των τριών μεγάλων (σ.σ. Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαββίδης ήτοι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αφού ο Γιάννης Αλαφούζος έβγαλε εαυτόν αλλά και τον Παναθηναϊκό από την… εξίσωση) πλήρη εικόνα επ’ αυτού θα υπάρχει την Τρίτη. Γίνεται μία προσπάθεια για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Πέμπτη ή Παρασκευή, με την Πέμπτη να φαντάζει μία πιθανή ημέρα. Όπως όλα δείχνουν να είναι η πιο πιθανή (σ.σ. μεσημέρι Πέμπτης). Ο Κοντονής έχει ήδη ζητήσει και από τους τρεις να ρίξουν για τα καλά τους τόνους και πιέζει με κάθε τρόπο για να του βγει το πλάνο για την συνάντησή τους.

Η θεματολογία τους δεν θα έχει να κάνει μόνο με τα ποδοσφαιρικά θέματα αλλά και την μεταξύ τους κόντρα. Ο Κοντονής θεωρεί πολύ σημαντικό τουλάχιστον οι τρεις να τα βρουν. Αρχικά και ο Σαββίδης δεν ήταν θετικός αλλά όπως προκύπτει θα βρεθεί στην συζήτηση αυτή.

Πηγή: gazzetta.gr