Πέμπτη , 29 Ιούλιος 2021
Η πρώτη μεταγραφή του Άρνεσεν από Ελλάδα!

Η πρώτη μεταγραφή του Άρνεσεν από Ελλάδα!

Μπορεί οι τελευταίες εξελίξεις στη χώρα να έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις ελληνικές ομάδες σχετικά με τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, ωστόσο στον ΠΑΟΚ κάνουν κινήσεις και τρέχουν κανονικά το προγραμματισμό τους, καθώς ο χρόνος τούς πιέζει λόγω των προκριματικών.

Στον Δικέφαλο εξετάζουν καθημερινά πολλές περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο μπλοκάκι του Φρανκ Άρνεσεν υπάρχουν πλέον και ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά.

Ο Δανός έχει ξεχωρίσει συγκεκριμένα ονόματα και σύντομα θα γίνουν επαφές, καθώς πρόκειται για πιο εύκολες -οικονομικά- υποθέσεις. Ειδικά, μάλιστα, για τον κορυφαίο στόχο του Άρνεσεν δεν απαιτούνται πολλά χρήματα.

Πρόκειται για τον Λούκα Βιγιαφάνες που έκανε εξαιρετική σεζόν ως δανεικός στον Παναιτωλικό, ενώ το όνομά του ακούστηκε τόσο για τον Ολυμπιακό (προτίμησε τονΜαρτίνες) όσο και για την ΑΕΚ.

Ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ ανήκει στην Ιντεπεντιέντε, η οποία είχε βάλει οψιόν αγοράς περίπου 400.000 ευρώ, ενώ το κασέ του παίκτη δεν ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει επίσημη κρούση για την απόκτησή του.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr