Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Κλαβέρ Ο κόσμος θα απολαύσει το μπάσκετ που θέλει ο Μπαρτζώκας

Κλαβέρ: Ο κόσμος θα απολαύσει το μπάσκετ που θέλει ο Μπαρτζώκας

Αισιόδοξος για την εφετινή Μπαρτσελόνα ο Ισπανός

Όμορφο και ελκυστικό μπάσκετ να περιμένει φέτος ο κόσμος από την Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βίκτορ Κλαβέρ. Ο Ισπανός φόργουορντ τόνισε, επίσης, πως νιώθει άνετα στην ομάδα της Καταλονίας, ενώ περιμένει να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στο Σούπερ Καπ.

«Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μπάσκετ που παίζαμε πέρυσι με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και όλος ο κόσμος μιλούσε γι’ αυτό», δήλωσε αρχικά ο Βίκτορ Κλαβέρ στο «EFE» και πρόσθεσε:

«Θέλει να έντονο παιχνίδι, με ποικιλία στην άμυνα, πολλές αλλαγές και όλοι κάνουν απ’ όλα. Το ίδιο και στην επίθεση, όπου οι παίκτες κινούνται συνέχεια και μένουν ελεύθεροι. Το μπάσκετ που θα παίζουμε θα είναι υψηλού επιπέδου. Σύντομα θα δείτε μία ομάδα να παίζει καλό μπάσκετ που θα αρέσει στον κόσμο».

Για την επιστροφή του στην ισπανική λίγκα ύστερα από έξι χρόνια: «Η αλήθεια είναι πως ήθελα να επιστρέψω και ειδικά να βρω σταθερότητα. Ελπίζω αυτό να γίνει πραγματικότητα στην Μπαρτσελόνα, που είναι νιώθω άνετα, καθώς είναι μία ομάδα που έχει ποντάρει πολλά σε μένα. Ανυπομονώ να πετύχω».

Τέλος, για το Σούπερ Καπ της Ισπανίας: «Ελπίζω να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν. Όμως, από την άλλη θα διαπιστώσουμε εάν μπορούμε να παίξουμε στο υψηλό επίπεδο από τόσο νωρίς».

Πηγή: sport-fm.gr