Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Σήκωσέ το, Λέστερ!

Σήκωσέ το, Λέστερ!

Με δύο γκολ του Βάρντι νίκησε τη Σάντερλαντ (0-2), και 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε είναι μια «ανάσα» από τον τίτλο

Πιστεύετε στα θαύματα; Αν όχι, τότε… σύντομα θα πιστέψετε!  Η Λέστερ, η απίστευτη ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι -που… δεν άντεξε, ξέσπασε συγκινημένος σε κλάματα στο φινάλε!- νίκησε ΚΑΙ στο Σάντερλαντ, 2-0 την ομώνυμη ομάδα με δύο γκολ του Τζέιμι Βάρντι, και πέντε αγωνιστικές πριν το τρομερό φινάλε στην Αγγλία, χρειάζεται, πλέον, εννέα βαθμούς για να πετύχει το απόλυτο θαύμα: Να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League!

Αν, βέβαια, η Τότεναμ ΔΕΝ νικήσει τη Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο (παίζουν στις 18:00), τότε οι «αλεπούδες» θα θέλουν λιγότερους βαθμούς για να στεφθούν πρωταθλητές! Προς το παρόν, είναι στο +10 και… στον έβδομο ουρανό, με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει παίκτες και τεχνικό τιμ ένα… κουβάρι, καθώς όλοι αντιλαμβάνονται, πλέον, πόσο έχουν πλησιάσει στην κούπα!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Τζέιμι Βάρντι, που είχε να σκοράρει από… του Αγίου Βαλεντίνου! Ο Άγγλος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε άψογα την απίθανη μπαλιά του Ντρίνκγουοτερ στο 66’ και άνοιξε το σκορ, ενώ «καθάρισε» τη νίκη στα… χασομέρια, φτάνοντας τα 21 γκολ, ένα λιγότερο από τον Κέιν της Τότεναμ.

Η Λέστερ, αξίζει να τονίσουμε, έχει ακόμα τα εντός έδρας παιχνίδια με Γουέστ Χαμ και Σουόνσι, μετά πάει στο Μάντσεστερ για να παίξει με τη Γιουνάιτεντ, εντός με Έβερτον και κλείνει εκτός με Τσέλσι, ενώ η Τότεναμ, μετά το αποψινό παιχνίδι με την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ, παίζει εκτός με Στόουκ, εντός με Γουέστ Μπρομ, με Τσέλσι εκτός, με Σαουθάμπτον εντός και την τελευταία αγωνιστική με τη Νιούκαστλ εκτός.

Πηγή: sport-fm.gr