Τετάρτη , 20 Ιανουάριος 2021
Στην τελική ευθεία για το ματς του Σαββάτου οι «ερυθρόλευκοι»

Στην τελική ευθεία για το ματς του Σαββάτου οι «ερυθρόλευκοι»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν το διήμερο με τις οικογένειες τους και είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αλλά από σήμερα ρίχνουν όλο το βάρος στην προετοιμασία τους για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Όπως οι προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας έτσι και η σημερινή είχε ένταση για τους πρωταθλητές Ελλάδος με τον Πορτογάλο κόουτς της ομάδας του λιμανιού να ζητά συνεχώς από τους παίκτες του να δώσουν το κάτι παραπάνω. Η επιθυμία όλων στο μεγάλο λιμάνι, για την κατάκτηση και του Κυπέλλου, είναι μεγάλη και φυσικά ο προπονητής των πρωταθλητών δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο 39χρονος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έχει επισημάνει πολλές φορές στους παίκτες του τη σπουδαιότητα του μεγάλου τελικού και αναμένεται να ξαναμιλήσει στους παίκτες του τις επόμενες μέρες.

Ο Σίλβα θα δείξει και βίντεο στους «ερυθρόλευκους» αναλύοντας τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο νεαρός προπονητής του Ολυμπιακού έχει πάρει τις αποφάσεις του για τις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας. Οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον τελικό του Σαββάτου, με την αυριανή προπόνηση στου Ρέντη.

Πηγή: sport-fm.gr