Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η έξυπνη κλειδαριά με το ενσωματωμένο Wi-Fi

Η έξυπνη κλειδαριά με το ενσωματωμένο Wi-Fi

Η August παρουσίασε μόλις μια νέα έξυπνη κλειδαριά, ακόμα πιο μικρή και κομψή από το προηγούμενο μοντέλο.

Wi-Fi Smart Lock τη λέει και μοιάζει σε εμφάνιση με την προηγούμενη Smart Lock Pro, μόνο που τώρα κατάφερε να την κάνει κατά 45% μικρότερη και 20% πιο λεπτή.

Επιπλέον, το νέο μοντέλο δεν χρειάζεται ξεχωριστή «γέφυρα» για να συνδεθεί στο οικιακό δίκτυο του ίντερνετ, καθώς ό,τι χρειάζεται το έχει πλέον ενσωματωμένο.

Η August συνεργάστηκε και πάλι με τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή βιομηχανικών προϊόντων Yves Behar και κατέληξε σε ένα προϊόν που αντίθετα με όλες τις άλλες έξυπνες κλειδαριές, δεν απαιτεί αντικατάσταση όλου του συστήματος της κλειδαριάς. Η August μας λέει πως έχει τις διαστάσεις του τυπικού πόμολου εξώπορτας.

Ο έλεγχος της κλειδαριάς γίνεται μέσω της ειδικής εφαρμογής της εταιρίας για κινητά και τώρα υποστηρίζει όλους τους ψηφιακούς βοηθούς (Amazon Alexa, Google Assistant και Apple Siri), για ανοιγοκλείσιμο της πόρτας ακόμα και με φωνητικές εντολές.

Η λειτουργία Door Sense σε ενημερώνει αν η πόρτα παραμείνει ανοιχτή για ένα προκαθορισμένο διάστημα, την ίδια που μπορείς να προγραμματίσεις κιόλας την κλειδαριά ποτέ να ανοίγει και να κλείνει.

Ο κόσμος του έξυπνου σπιτιού την περιμένει από το φετινό καλοκαίρι…


Πηγή