Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Αγόρασε iPad με 66 λίρες αλλά αυτό που έλαβε δεν το περίμενε

Αγόρασε iPad με 66 λίρες αλλά αυτό που έλαβε δεν το περίμενε

Αυτός ο άνδρας δύσκολα θα ξανακάνει αγορά από το διαδίκτυο και μάλιστα σε προϊόν με χαμηλή τιμή. Όταν είδε ότι ένα iPad πωλείται μόλις 66 λίρες θεώρησε ότι είναι τεράστια ευκαιρία.­ Τελικά αποδείχτηκε άνθρακας ο θησαυρός…

Ο άνδρας αγόρασε το iPad από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλες ευκαιρίες. Αυτό που τον δελέασε ήταν ότι ένα ολοκαίνουριο iPad πουλιόταν μόλις 66 λίρες δηλαδή περίπου 90 ευρώ. Μάλιστα ο πωλητής υποσχόταν ότι το iPad θα έρθει καινούριο στο κουτί του. Χωρίς να μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθήσει παρήγγειλε το iPad και περίμενε με χαρά να το παραλάβει.

Η απογοήτευσή του όμως ήταν μεγάλη όταν συνειδητοποίησε ότι το ολοκαίνουριο iPad που περίμενε ήταν στην πραγματικότητα ένα κομμάτι κασσίτερου. Ο πωλητής είχε τυπώσει σε αυτοκόλλητο την μπροστινή και την πίσω πλευρά ενός iPad και την είχε κολλήσει επάνω στην υποτιθέμενη συσκευή για να φαίνεται σαν αληθινή. Σίγουρα πάντως δεν λειτουργούσε όπως ένα iPad όπως ανέφερε η περιγραφή του αντικειμένου στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Στο βίντεο το θύμα δεν ξεκαθαρίζει αν θα ζητήσει γι’ αυτό μια αποζημίωση ή θα καταγγείλει το περιστατικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Στο βίντεο απλά αναφέρει «Μην αγοράσετε ποτέ ένα παλιό iPad γιατί αλλιώς θα την πατήσετε.» Το βιντεάκι με το περιστατικό ανέβηκε στο youtube την 1η Νοεμβρίου και έχει πάνω από 200.000 προβολές.

ipad03ipad02

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτικός στις αγορές του ενώ οι περισσότεροι σχολιάζουν ότι θα έπρεπε να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με τόσο χαμηλή τιμή πώλησης… Το μάθημα του έγινε πάθημα.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr