Τετάρτη , 19 Ιούνιος 2024

Αυτά είναι τα ζώδια που μπορούν να ερωτευτούν δύο άτομα ταυτόχρονα!

Θα μπορούσες να φανταστείς ότι έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στον έρωτα της ζωής σου και στον… άλλον έρωτα της ζωής σου;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να ερωτευτείς πάνω από ένα άτομο είναι απολύτως εφικτό. Αγαπώντας πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα σημαίνει ότι είσαι ανοιχτός/ή στο να εξερευνήσεις τα συναισθήματά σου και τον τρόπο με τον οποίο συνδέεσαι με τους άλλους. Για κάποιους μάλιστα το να ερωτεύονται πάνω από ένα άτομο τη φορά είναι μια κατάσταση αρκετά συνηθισμένη. Άλλωστε, οι παράλληλοι έρωτες είναι μια εμπειρία που εδώ και πολλά χρόνια δίνει έμπνευση σε μουσικούς, λογοτέχνες και δημιουργούς τηλεοπτικών σειρών.

Όσον αφορά στα ζώδια, για μερικά αυτό είναι εντελώς αδύνατον, όπως για παράδειγμα ο Ταύρος ή ο Σκορπιός που επενδύουν συνήθως την ενέργειά τους σε ένα άτομο τη φορά και δεν πρόκειται να το αφήσουν να φύγει εύκολα από τη ζωή τους. Όμως υπάρχουν και μερικά ζώδια που είναι πάρα πολύ πιθανό να διάγουν διπλό ερωτικό βίο. Παρακάτω, σου παρουσιάζουμε τα 3 επικρατέστερα, αυτά δηλαδή που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να δώσουν την καρδιά τους σε δύο άτομα ταυτόχρονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η απεικόνιση των Διδύμων με δύο ανθρωπάκια, τα οποία κοιτάνε σε αντίθετες κατευθύνσεις δηλώνει ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο πλευρές στην προσωπικότητά τους. Ο Δίδυμος, ως  ζώδιο του αέρα, διαλέγει να εξερευνήσει πολλές παράλληλες σχέσεις επειδή η κάθε μια του δίνει τη δυνατότητα να αναδείξει διαφορετικές πλευρές του εαυτού του. Για παράδειγμα, μπορεί η μία σχέση να τον βοηθάει να βουτήξει στα βαθιά και να εξερευνήσει τα… εσώψυχά του, ενώ η άλλη να είναι ιδανική προκειμένου να βγει στην επιφάνεια η πιο επιπόλαιη και εξωστρεφής πλευρά του. Και ενώ αυτό το είδος της διπλής έκφρασης μπορεί να οδηγήσει κάποιον άλλον στην κατάρρευση, ο Δίδυμος βρίσκει ότι του κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον!

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη και όλα στη ζωή του κινούνται γύρω από τον αισθησιασμό, τον ρομαντισμό, τη γοητεία και τα πιο εκλεπτυσμένα πράγματα στη ζωή. Είναι σπουδαίος στις σχέσεις και στη συντροφικότητα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να νιώσει ο σύντροφός του ξεχωριστός. Έχει πολλή αγάπη να προσφέρει και συχνά πιάνει τον εαυτό του να είναι ερωτευμένος με περισσότερα από ένα πρόσωπα. Στο κάτω-κάτω είναι ένα ζώδιο του αέρα, οπότε είναι φυσικό να φλερτάρει και έχει τη δυνατότητα να γοητεύσει εύκολα τους άλλους. Συχνά, όταν δύο άνθρωποι του  προσφέρουν την προσοχή τους, δεν μπορεί να αντισταθεί στο να παραδοθεί και στους δύο. Το μειονέκτημα; Είναι υπερβολικά αναποφάσιστος. Έτσι, ενώ ένας Δίδυμος μπορεί να νιώθει μια χαρά με την ταυτόχρονη αγάπη για δύο άτομα, ο Ζυγός θα βασανιστεί πολύ για να επιλέξει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας Ιχθύς μπορεί να ερωτευτεί σχεδόν με οποιοδήποτε άτομο συναντήσει. Κυριαρχείται από των Ποσειδώνα, τον πλανήτη του ονείρου, των ψευδαισθήσεων και της φαντασίας. Είναι πολύ εύκολο γι’ αυτό το ζώδιο να νιώσει ρομαντικά σε κάθε συνάντηση που θα έχει με έναν ελκυστικό άγνωστο. Για παράδειγμα, μπορεί να πηγαίνει συνέχεια στο ίδιο μπαράκι επειδή έχει πείσει τον εαυτό του ότι ο χαριτωμένος μπάρμαν είναι η αδελφή ψυχή του και θα γίνει το ιδανικό ταίρι, ακόμα κι αν δεν έτυχε ποτέ να ανταλλάξει μια κουβέντα μαζί του. Δεδομένου ότι οι Ιχθύες είναι πλήρως εναρμονισμένοι με τα συναισθήματά τους, είναι πρόθυμοι να διερευνήσουν βαθύτερες συναισθηματικές συνδέσεις με πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα. Γι’ αυτό με μεγάλη ευκολία θα ερωτευτούν δύο άτομα. Παράλληλα όμως, έχουν την τάση να μένουν ερωτευμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι επίσης πιθανό να ερωτευτούν ένα νέο πρόσωπο, ενώ εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι με τον/την  πρώην τους.

Διάβασε επίσης:

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σε συναρπάσουν ερωτικά το 2020!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ 


Πηγή