Τετάρτη , 26 Φεβρουάριος 2020

Αυτά τα 4 ζώδια είναι… «ζαμάν φου» στον έρωτα

Δεν λέμε ότι τα ζώδια αυτά δεν νοιάζονται για τον/την σύντροφό τους, απλώς ανήκουν στα άτομα εκείνα που δίνουν χώρο, ελευθερία, δεν καταπιέζουν, δεν πνίγουν και γενικότερα είναι τύποι πολύ, πολύ χαλαροί! Πάμε να τα δούμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αξιόπιστος, σταθερός και έτοιμος να αντεπεξέλθει σε κάθε πίεση ή δυσκολία στη σχέση. Χρησιμοποιεί κατά περίπτωση και το μυαλό και την καρδιά του και όταν βρίσκει θερμή ανταπόκριση από το ταίρι του, είναι πραγματικά χαρούμενος. Το μόνο λάθος του είναι ότι φοβάται ότι όλο το πράγμα θα «ξεφουσκώσει» και σκέφτεται απαισιόδοξα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έλλειψη έντονου συναισθηματισμού είναι -κατά περίεργο τρόπο- αυτό που τον κάνει πραγματικά καλό σύντροφο. Δε ζηλεύει, παραμένει ψύχραιμος σε εντάσεις και αποστασιοποιείται, όποτε χρειάζεται. Το μόνο εμπόδιο που συναντά είναι ότι όλα αυτά μεταφράζονται ως «αδιαφορία», κάτι που βέβαια δεν ισχύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν είναι ερωτευμένος ο Τοξότης είναι ευτυχισμένος, χαρούμενος και αισιόδοξος και αυτά τα συναισθήματα μεταφέρει και στο ταίρι του. Εκπέμπει θετικά vibes κάτι που είναι αναζωογονητικό, απλά πρέπει να έχει μια επαφή με την πραγματικότητα και να μη νομίζει ότι οι σχέσεις είναι εύκολες.

ΙΧΘΥΕΣ

Από όλα τα ζώδια του Ζωδιακού είναι το πιο χαλαρό στις σχέσεις. Είναι ευαίσθητος, ρομαντικός, συναισθηματικός και γνωρίζει πώς να εκφράσει την αγάπη του στο έτερο ήμισυ. Επίσης, ξέρει πώς να αποφεύγει υφάλους και να ηρεμεί τα πράγματα. Λίγο προσοχή μόνο με τη χαλαρότητα γιατί μπορεί να φέρει βαρεμάρα.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί οι 4 άντρες του ζωδιακού μπορούν να σε κάνουν ό,τι θέλουν

Σίγουρα αντέχεις να είσαι σε σχέση με ένα από αυτά τα τέσσερα ζώδια;

Με αυτά τα 4 ζώδια να κρατάς μικρό καλάθι!


Πηγή