Παρασκευή , 17 Σεπτέμβριος 2021

Οι ερωτικές επιδόσεις της Παρθένου – Τι να περιμένεις και με τι θα απογοητευτείς;

Στο σεξ έχει μεγάλη σημασία η λεπτομέρεια για έναν ή μία Παρθένο και ανεξάρτητα από το τι πιστεύεται, η εμφάνιση του/ης παρτενέρ παίζει σημαντικό ρόλο. Άνθρωπος που δεν είναι κοντά στα πρότυπά του δε θα καταλήξει στο κρεβάτι του/ης. Τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες αρέσουν το μασάζ, τα βότανα, το καλό φαγητό και τα φυσικά αρώματα. Ένα ζεστό μπάνιο πριν τη σεξουαλική συνεύρεση θεωρείται must για να χαλαρώσουν και να αποδώσουν τα μέγιστα! Μιας και μιλάμε για μπάνιο, να ξέρεις ότι όσες φορές υπάρξει σεξουαλική επαφή, άλλες τόσες θα πάει να πλυθεί. Η υγιεινή και η καθαριότητα είναι υψίστης σημασίας για τον άντρα και τη γυναίκα Παρθένο.

Τους αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια και να φλερτάρουν ακόμα και με τον άνθρωπο που έχουν σχέση. Επίσης, έχουν ενεργή φαντασία και φτιάχνουν διάφορα σενάρια ερωτικής φύσης στο μυαλό τους, ενώ ερεθίζονται με εικονογραφημένα βιβλία σεξ ή ταινίες πορνό. Σε αντίθεση με τα άλλα ζώδια της Γης, μιλούν με μεγαλύτερη άνεση για το σεξ και δε διστάζουν να αναλύσουν ακόμα και συγκεκριμένες στάσεις. Όταν μάλιστα τα υπονοούμενα και τα λόγια γίνονται πραγματικότητα, η Παρθένος είναι μέσα στην καλή χαρά.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Πώς να ερεθίσεις έναν/μία Παρθένο

Ένα καλό παρουσιαστικό δημιουργεί πλήθος φαντασιώσεων στο κεφάλι τους. Ωστόσο, ο τυχερός ή η τυχερή που θα καταλήξει στο κρεβάτι ενός/μιας Παρθένου θα είναι αυτός/η που θα τον/ην αποπλανήσει, διατηρώντας ταυτόχρονα μια ευγένεια. Έχουν τη φήμη του ζωδίου που είναι δύσκολο στο να καμφθούν οι αντιστάσεις του, όμως δεν ισχύει. Αν το άλλο πρόσωπο τους φλερτάρει με λεπτότητα και αβρότητα, θα υποκύψουν.

Προτιμούν το άμεσο σεξ, με τα φώτα κλειστά και δεν τους αρέσουν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Η απόδοσή τους δεν επηρεάζεται από τις κολακείες και τα θετικά σχόλια για την εμφάνισή τους. Από την άλλη, κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν για να ικανοποιήσουν το ταίρι τους, τους αρέσει να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους κι έχουν -όπως σε όλα- υψηλά στάνταρ ακόμα και το σεξ. Αν το άλλο μέλος δεν ανταποκρίνεται, τότε δε θα γλυτώσει την κριτική. Μπορεί να μην είναι εύκολο να ικανοποιηθούν, αλλά είναι αρκετά γενναιόδωροι και αφήνουν αρκετό περιθώριο βελτίωσής του.

Ερωτογενείς Ζώνες του/της Παρθένου

Το στομάχι, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, είναι η πιο ερωτογενής ζώνη ενός/μιας Παρθένου. Εξερεύνησε αυτό το μέρος του σώματός του/ης με τα δάχτυλά σου, τη γλώσσα και τα χείλη σου, πάνω – κάτω και με κυκλικές κινήσεις και σύντομα θα τον/ην ερεθίσεις.

Ταιριαστοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Αιγόκερως, Καρκίνος, Ταύρος, άλλος/η Παρθένος

Αγαπημένη στάση στο σεξ: «Το ανάποδο της αμαζόνας», «Πρόσωπο με πρόσωπο»!

Διάβασε επίσης:

Τα πιο παθητικά ζώδια στο κρεβάτι

Τι είδους σεξουαλικά όνειρα βλέπεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα 4 ζώδια με το πιο… «βρώμικο μυαλό»


Πηγή