Πέμπτη , 29 Φεβρουάριος 2024

Οι τρεις ιδανικοί γαμπροί για τη γυναίκα Δίδυμο

Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και η γυναίκα Δίδυμος δεν ταιριάζει με όλους τους άντρες. Υπάρχουν κάποιοι με τις οποίους θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέσηνα συζήσει, ακόμα και να τους παντρευτεί και να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό τους και άλλοι που δεν θέλει καν να τους βλέπει μπροστά της… Διάβασε παρακάτω και δες ποιοι είναι οι κατάλληλοι σύζυγοι που θα την έκαναν ευτυχισμένη.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΚΡΙΟΣ

Με τον άντρα Κριό, η Διδυμίνα μοιράζεται κατά κάποιο τρόπο μια κοινή «τρέλα». Είναι και οι δυο άνθρωποι γεμάτοι ενέργεια και πάθος για ζωή. Τους αρέσουν τα ταξίδια, οι δραστηριότητες, τρελαίνονται για αδρεναλίνη και έχουν τις ίδιες απόψεις πάνω στο κομμάτι «ελευθερία μέσα στην σχέση». Δεν πνίγει ο ένας τον άλλο και δεν τον καταπιέζει. Στον δεσμό αυτό υπάρχει χαλαρότητα και καλοπέραση. Είναι party animals και οι δυο, κοινωνικοί και με πολλούς φίλους. Γενικότερα έχουν ζωή και εκτός σχέσης και δεν κρέμονται από τον σύντροφό τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον άντρα Τοξότη. Ο άντρας αυτός είναι ανεξάρτητος και θέλει την ελευθερία του. Δεν πνίγει την σύντροφό του και η Διδυμίνα είναι ένας ιδανικός παρτενέρ. Μαζί μπορούν να ταξιδεύουν, να διασκεδάζουν, να έχουν παρόμοια ή κοινά χόμπι και να επικοινωνούν, μιας και είναι και οι δυο από τα έξυπνα ζώδια, με χιούμορ και άποψη. Στην σχέση, αυτό που τους ενώνει είναι η ανάγκη για απεριόριστη κίνηση και το γεγονός ότι κάνουν πράγματα στην ζωή τους, χωρίς την απαίτηση να έχουν και το ταίρι τους μόνιμα στο πλευρό τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο άντρας Υδροχόος μπορεί να γοητεύσει την Διδυμίνα με το μυαλό του. Μόλις θα ανοίξει το στόμα του και θα αρχίσει να λέει τις θεωρίες και τις απόψεις του για διάφορα θέματα, θα κρέμεται από τα χείλη του. Είναι έξυπνος, ανεξάρτητος, αγαπά την ελευθερία του, δεν πνίγει την αγαπημένο του και έχει όνειρα και μακρόχρονους στόχους για τη ζωή. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει μια γυναίκα Δίδυμος από την σύντροφό της; 

Διάβασε επίσης:  


Πηγή