Δευτέρα , 4 Μάρτιος 2024

Οι 3 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Δίδυμο

Για να κάνεις μια σχέση, θα πρέπει να ταιριάζεις με τον/την άλλο/η, να έχετε κοινά στοιχεία, πράγματα που να σας ενώνουν και να περνάτε καλά και να θέλετε να συνεχίσετε να είστε μαζί. Ο άντρας Δίδυμος ανήκει στους πιο… ελεύθερους τύπους του ζωδιακού. Υπάρχουν όμως τρεις γυναίκες, με τις οποίες θα μπορούσε να κάνει μια επιτυχημένη σχέση και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό τους.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΚΡΙΟΣ

Με την γυναίκα Κριό, ο Δίδυμος μοιράζεται κατά κάποιο τρόπο μια κοινή «τρέλα». Είναι και οι δυο άνθρωποι γεμάτοι ενέργεια και πάθος για ζωή. Τους αρέσουν τα ταξίδια, οι δραστηριότητες, τρελαίνονται για αδρεναλίνη και έχουν τις ίδιες απόψεις πάνω στο κομμάτι «ελευθερία μέσα στην σχέση». Δεν πνίγει ο ένας τον άλλο και δεν τον καταπιέζει. Στον δεσμό αυτό υπάρχει χαλαρότητα και καλοπέραση. Είναι party animals και οι δυο, κοινωνικοί και με πολλούς φίλους. Γενικότερα έχουν ζωή και εκτός σχέσης και δεν κρέμονται από τον σύντροφό τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και για την γυναίκα Τοξότη. Η γυναίκα αυτή είναι ανεξάρτητη και θέλει την ελευθερία της. Δεν πνίγει τον σύντροφό της και ο Δίδυμος είναι ένας ιδανικός παρτενέρ. Μαζί μπορούν να ταξιδεύουν, να διασκεδάζουν, να έχουν παρόμοια ή κοινά χόμπι και να επικοινωνούν, μιας και είναι και οι δυο από τα έξυπνα ζώδια, με χιούμορ και άποψη. Στην σχέση, αυτό που τους ενώνει είναι η ανάγκη για απεριόριστη κίνηση και το γεγονός ότι κάνουν πράγματα στην ζωή τους, χωρίς την απαίτηση να έχουν και το ταίρι τους μόνιμα στο πλευρό τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γυναίκα Υδροχόος μπορεί να γοητεύσει έναν Δίδυμο με το μυαλό της. Μόλις θα ανοίξει το στόμα της και θα αρχίσει να λέει τις θεωρίες και τις απόψεις της για διάφορα θέματα, ο Δίδυμος θα κρέμεται από τα χείλη της. Είναι έξυπνη, ανεξάρτητη, αγαπά την ελευθερία της, δεν πνίγει τον αγαπημένο της και έχει όνειρα και μακρόχρονους στόχους για ζωή. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένας άντρας Δίδυμος από την σύντροφό του; 

Διάβασε επίσης:

Αυτοί οι άντρες δεν θέλουν σχέση εξ αποστάσεως

Αυτά είναι τα ζευγάρια που τα ένωσε η καραντίνα

Τα 3 πιο αυθόρμητα ζώδια που θα σου μάθουν τι θα πει ζωή!


Πηγή