Δευτέρα , 26 Ιούλιος 2021

Τα 3 ζώδια που «παραβιάζουν» τον προσωπικό χώρο του συντρόφου τους!

Μερικοί άνθρωποι εξαιτίας της ιδιοσυγκρασίας του, δεν αρκούνται σε αυτά που γνωρίζουν για τον/την σύντροφό τους και έχουν τη συνήθεια να… ψαχουλεύουν τον προσωπικό του χώρο, προκειμένου να ανακαλύψουν περισσότερα για αυτόν. Στα παλιά χρόνια το πιο πιθανό ήταν η ανάγνωση του προσωπικού ημερολογίου, μέσα στο οποίο οι άνθρωποι συνήθιζαν να γράφουν τις πιο μύχιες σκέψεις και επιθυμίες του. Στις μέρες μας, το ημερολόγιο έχει αντικατασταθεί κυρίως από τα κινητά τηλέφωνα, αλλά και τα τάμπλετ, τον υπολογιστή κ.λπ.

Η αιτία θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο απλό όσο η πλήξη ή κάτι τόσο σοβαρό όσο η ανασφάλεια, η οποία συνήθως θέτει ζητήματα εμπιστοσύνης στις σχέσεις. Από όπου και αν προέρχονται οι τάσεις σου να κατασκοπεύεις τον/την σύντροφό σου, το τελικό αποτέλεσμα δεν παύει να είναι η παραβίαση της ιδιωτικότητας κάποιου. Στην πραγματικότητα το «ψαχούλεμα» είναι ένας σίγουρος τρόπος για να χάσεις την εμπιστοσύνη του, ακριβώς επειδή δηλώνει ότι δεν τον εμπιστεύεσαι.

Αν, πάντως, ανήκεις σε ένα από τα ζώδια της παρακάτω λίστας, οι κατασκοπευτικές σου συνήθειες ξεπερνούν τις τάσεις του μέσου ατόμου, αλλά αν δεν θέλεις να αλλάξεις, το πρόβλημά σου δεν πρόκειται να βελτιωθεί. 

ΚΡΙΟΣ 

Ο Κριός ψάχνει πάντα έναν τρόπο για να εντυπωσιάσει ή να μιλήσει για κάτι καινούργιο ή άγνωστο στους άλλους, οπότε επιθυμεί και το ανάλογο ακροατήριο. Δεν τον ικανοποιεί να είναι εκείνος που άκουσε τελευταίος τα νέα. Θέλει να τα μεταφέρει και να τα διαδώσει. Η πλήξη του μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και σε… μυστηριώδεις αναζητήσεις, στις οποίες ρίχνεται με ζήλο και περίσσιο θάρρος.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, να ξεσκονίσει όλα τα προσωπικά αντικείμενα ή τα αρχεία σου με την ελπίδα ότι κάτι θα βρει τελικά, το οποίο θα τον βγάλει από τη βαρεμάρα του. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι κατά τη διάρκεια όλων των ριψοκίνδυνων δραστηριοτήτων παρακολούθησης, δεν αντιλαμβάνεται καν ότι κάνει κάτι που θα ήταν καλύτερα να μην το έκανε. Απλώς ακολουθεί την παρόρμησή του!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις 5 αισθήσεις του ανθρώπου, η πιο αγαπημένη για έναν Ταύρο είναι η αφή, δηλαδή το άγγιγμα. Η επαφή με το υλικό και το χειροπιαστό είναι ζωτική του ανάγκη, ούτως ή άλλως. Βέβαια, η συνήθειά του να κατασκοπεύει ή να ψαχουλεύει τα πράγματα του/της συντρόφου του προέρχεται κυρίως από την συναισθηματική του ανασφάλεια και την επιθυμία του για σιγουριά.

Δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις στη σχέση του, για αυτό δεν νιώθει και καμία ενοχή όταν ψαχουλεύει, όλα τα προσωπικά σου αρχεία, είτε στο τηλέφωνο είτε στον υπολογιστή σου. Χρειάζεται να έχεις το νου σου πάντως, διότι ο αυτός ο… μεθοδικός κατάσκοπος θα ψάξει τα πάντα, οπωσδήποτε. Για αυτό καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος/η εκ των προτέρων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης, προκειμένου να πετύχει το στόχο του, είναι ικανός να κάνει απίστευτες πράξεις και να επεκταθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Το πιο πιθανό είναι να μεταχειριστεί όλα τα μέσα προκειμένου να ικανοποιήσει την περιέργεια ή τις επιδιώξεις του. Μόνο που δεν περιορίζεται μόνο στα εμφανή και τα αναμενόμενα, αλλά είναι ικανός να επέμβει ακόμα και στον προσωπικό σου χώρο και να ψάξει τα πάντα για σένα. Η συνήθειά του να απλώνεται παντού δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει και τα μικρά προσωπικά σου αρχεία.Το κίνητρό του όμως δεν είναι απαραίτητα η ζήλεια ή η ανασφάλεια, όπως συμβαίνει με έναν Ταύρο. 

Τίποτα δεν ξεφεύγει από την φυσική, αστείρευτη περιέργειά του, αφού όλα εκπορεύονται από μια απέραντη επεκτατικότητα. Και μάλιστα η περίφημη τύχη του, θα τον οδηγήσει ακόμα και στην ανακάλυψη της πιο μυστικής κρυψώνας σου! Μην ξεχνάς ότι το άτομο αυτό δεν μπορεί να περιοριστεί, ούτε να διακρίνει τα σημαντικά από τα ασήμαντα, για αυτό είναι καλύτερα να είσαι απολύτως ειλικρινής μαζί του για το κάθε τι που αφορά την καθημερινότητα ή τη σχέση σας. Διαφορετικά θα απορείς μονίμως, πως στην ευχή κατάφερε να μάθει το τάδε ή το δείνα, ενώ δείχνει τόσο φευγάτος και αδιάφορος για τα μικρά, ασήμαντα και καθημερινά θέματα.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο αξιόπιστα ζώδια για να κάνεις σχέση!

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τις σχέσεις εξ αποστάσεως

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή