Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Δέκα λάθη της Ταυρίνας μέσα στη σχέση

Η γυναίκα Ταύρος είναι θηλυκή, αισθησιακή, ερωτική και μαγνητίζει το αντίθετο φύλο. Από την άλλη αναδύει μια σταθερότητα και αξιοπιστία που κάνει τους άντρες να θέλουν να είναι μαζί της.

Ωστόσο, κάνει κάποια λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στη λήξη της. Ποια είναι αυτά;

1. Είναι κτητική

Το λάθος που κάνει συνέχεια και φτάνουν οι σχέσεις της στο τέλος. Θέλει τον άλλον ολότελα δικό της, να μην τον μοιράζεται με τους φίλους του, τους συγγενείς ή τις ασχολίες του. Θεωρείς ότι δε την αγαπά τόσο, έτσι ώστε να τη βάλει πάνω απ’ όλους και όλα, όμως δεν είναι «αντικείμενο» για να το κρατάς «ασφαλισμένο», μην τυχόν τον χάσει.

2. … Και ζηλιάρα

Η ζήλια πάει χέρι-χέρι με την κτητικότητα και είναι πολύ πιθανό να φτάσει σε υπερβολές και να κάνει σκηνικά απείρου κάλλους, επειδή είδε τον σύντροφό της να μιλάει ή τον έπιασε να κοιτάει μια άλλη γυναίκα. Ως ένα σημείο, όσοι ερωτεύονται, ζηλεύουν, όμως αν ξεσπάει πόλεμος κάθε φορά για την ίδια αιτία, στο τέλος θα κάνει αυτό που φοβάται, μόνο και μόνο για να τη… δικαιώσει.

3. Είναι υλίστρια

Είναι πρακτική γυναίκα, που της αρέσουν τα όμορφα πράγματα και οι ανέσεις. Μπορεί να ακούγεται άσχημο, αλλά είναι η πραγματικότητα: εκτιμά το χρήμα και τα υλικά αγαθά και θέλει να τα έχει. Το θέμα είναι να μη βάζει αυτά πάνω απ’ όλα τα άλλα. Η αγάπη, η συντροφικότητα και το ενδιαφέρον είναι ανεκτίμητης αξίας και δεν αγοράζονται, βρίσκονται.

4. Είναι ξεροκέφαλη

Αν κάτι της μπει στο μυαλό, δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα. Η ξεροκεφαλιά και η επιμονή της μπορεί να βγάλει από τα ρούχα του τον άντρα που είναι δίπλα της. Όσο, δε, πιο πολύ προσπαθεί να της εξηγήσει γιατί κάτι είναι ή δεν είναι έτσι, τόσο περισσότερο «μουλαρώνει» και δεν ακούει.

5. Δε της αρέσει η περιπέτεια

Γενικά, είναι ήρεμος άνθρωπος και θέλει τη βολή της, το σπιτάκι της και τις ανέσεις της. Αρκετά κάνεις όλη μέρα, κάθε μέρα. Δε την ξεσηκώνει η ιδέα να πάει κάπου που δε γνωρίζει, δεν της αρέσει το να κατασκηνώνει και δεν πετάς τη σκούφια της για οτιδήποτε είναι άγνωστο, απαιτεί κόπο ή είναι βαβούρα! Δε γίνεται όμως να είναι συνεχώς αρνητική και να μη δέχεται -έστω μια φορά- να κάνεις το χατίρι του συντρόφου της! Τουλάχιστον να έχει ένα επιχείρημα για την επόμενη φορά…

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️ 

6. Θέλει να ξέρει πού βαδίζει

Δε της αρέσουν οι περιπετειούλες, ούτε οι εκπλήξεις, όμως από το πρώτο ραντεβού δε γίνεται να της υπογράψει ο άλλος συμβόλαιο για το ποια θα είναι η κατάληξη της σχέσης τους. Το πιο πιθανό είναι να το βάλει στα πόδια. Οφείλει να αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς να βάζει πλάνα και να πιέζει για να προχωρήσουν. Υπάρχει πιθανότητα και αυτής να μην της κάνει, αν τον ζήσει λίγο περισσότερο.

7. Ζητά αποδείξεις

Μπορεί να κολακεύεται από όμορφα λόγια, της αρέσει να ακούει πόσο την αγαπούν, αλλά ταυτόχρονα ζητά και αποδείξεις. Αυτό δεν είναι κακό ως ένα σημείο. Το άσχημο είναι να περιμένει συνεχώς να της προσφέρει το κάτι παραπάνω, για να της δείξει στην πράξη ό,τι νιώθει κι υπάρχει περίπτωση στο τέλος να χαρακτηριστεί ως αχάριστη.

8. Δε σηκώνει πλάκες

Καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο, ακόμα και στα αστεία, μέσα στη σχέση, διαφορετικά εύκολα δημιουργούνται παρεξηγήσεις ή και τσακωμοί. Ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να παίρνει στα σοβαρά ό,τι λέει το ταίρι της και μετά να του ζητά τον λόγο. Καλό θα ήταν να αντιγυρίσει το αστείο του και μη βάζει δεύτερες σκέψεις στο μυαλό της.

9. Γίνεται… μαινόμενη

Είναι υπομονετική, δε μιλά – δε μιλά, αλλά αν τυχόν θυμώσει, γίνεται ταύρος σε υαλοπωλείο, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το θέμα όμως είναι να μη φτάνει στο μη περαιτέρω, αλλά, αν ενοχλείται από κάτι ή δε της αρέσει, να το βγάζει εκείνη τη στιγμή. Όσο το κρατάει μέσα της, τόσο την τρώει και μεγαλώνει συνεχώς και μετά, με την παραμικρή αφορμή, μπορεί να γίνει μαινάδα.

10. Είναι συντηρητική

Δεν είναι γυναίκα που θα πειραματιστεί, θα δοκιμάσει ή θα αιφνιδιάσει με τις επιλογές της και λειτουργεί με δεδομένα. Όμως, χρειάζεται να αφήσει λίγο χώρο στη ζωή να την εκπλήξει. Να κάνει κάτι διαφορετικό για να ανανεώσει και το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου της γιατί η μονοτονία σκοτώνει τη σχέση!  

Διάβασε επίσης:

Πηγή