Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτός είναι ο λόγος που θα διαλύσεις τη σχέση σου οριστικά!

Πιθανότατα υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που σε ελκύουν σε κάποιο άτομο, ώστε να το ερωτευτείς και σίγουρα ξέρεις ποια είναι αυτά. Με την ίδια λογική, υπάρχουν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές που έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Δηλαδή να σε κάνουν να απογοητευτείς και να απομακρυνθείς από ένα άτομο με το οποίο στο παρελθόν έζησες έναν μεγάλο έρωτα. Το ζώδιό σου μπορεί να φανερώσει ποιοί είναι οι λόγοι που θα σε σπρώξουν μακριά από μια ερωτική σχέση, κάτι που είναι αρκετά χρήσιμο, ώστε να το αποφύγεις την επόμενη φορά.

Διάβασε πιο κάτω τι είναι αυτό που δεν αντέχουν τα ζώδια του αέρα και μπορεί να τα οδηγήσει στο να διαλύσουν οριστικά τη σχέση τους:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν βαρεθεί, θα φύγει!

Ο Δίδυμος γοητεύεται σχεδόν από όλα. Έχει μια έμφυτη πνευματική περιέργεια και λατρεύει να μαθαίνει νέα πράγματα που τον προκαλούν και τον ενθαρρύνουν να αναπτύσσεται και να σκέφτεται πιο βαθιά. Αλλά βαριέται πολύ γρήγορα επίσης, αν το αντικείμενο που του τράβηξε την προσοχή δεν έχει το βάθος και την πολυπλοκότητα για να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του. Το ίδιο του συμβαίνει και με τους ανθρώπους. Από τη στιγμή που Δίδυμος έχει επιλύσει το γρίφο σου και διαπιστώνει ότι δεν υπάρχουν άλλες κρυμμένες εκπλήξεις, τα συναισθήματά του μπορεί να εξαφανιστούν.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΖΥΓΟΣ

Δεν αντέχει τις συγκρούσεις

Ο Ζυγός είναι η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού. Αγαπά τους ανθρώπους και του αρέσει να διασκεδάζει. Αν υπάρχει ένα πράγμα που αυτό το φιλικό ζώδιο δεν μπορεί να αντέξει, είναι οι καβγάδες. Θέλει αρμονία και ισορροπία στη ζωή του, μαζί με έναν σύντροφο που θα είναι το άλλο του μισό. Βέβαια, μια διαφωνία δεν θα κάνει τον Ζυγό να διαλύσει τη σχέση, όμως συχνές διαφωνίες και συγκρούσεις μπορούν να διαβρώσουν τα συναισθήματά του με την πάροδο του χρόνου. Απλώς, αυτός είναι ένας τρόπος ζωής που δεν μπορεί να γίνει ανεκτός από τον Ζυγό, αφού είναι το ζώδιο που λατρεύει την ηρεμία και την ειρήνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον απωθεί το μελόδραμα

Ο Υδροχόος θα κάνει το δικό του, και αν κάποιος συμπορευτεί μαζί του, με τον οποίο θα ταιριάζει και θα τον εκτιμά όπως είναι, τότε έχει γεννηθεί μια τέλεια σχέση αγάπης. Ενώ έχει τρυφερή καρδιά, είναι επίσης πολύ αναλυτικός και δεν διαθέτει απεριόριστη υπομονή για να δεχτεί το μελόδραμα στη ζωή του. Το υπερβολικό δράμα είναι ένας σημαντικός λόγος για να σε απορρίψει αυτό το ζώδιο του αέρα. Και αν πρέπει να αντιμετωπίσουν μια τέτοια κατάσταση για πολύ καιρό, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα κλείσει την πόρτα πίσω του για πάντα.

Διάβασε επίσης:

Αν σ’ ερωτευτούν αυτά τα 3 ζώδια, θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή