Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ζευγάρια που βάζουν φωτιά: Παρθένος με Αιγόκερω

Κι όμως αυτοί οι δυο, είναι ένα ζευγάρι που μπορεί να πετύχει πολλά ενωμένο, αρκεί ο Αιγόκερως να ανοιχτεί κι ο Παρθένος, να χαλαρώσει και δώσει λίγο από τον έλεγχο, στον Αιγόκερω. 

Αν αναρωτιέστε που θα βρουν το πάθος, έχω να σας απαντήσω πως, το πάθος, υπάρχει και μπορεί να φτάσει και τα άκρα. Γιατί όταν αυτοί οι δυο ερωτεύονται, ερωτεύονται πρώτα τα μυαλά τους και μετά οι καρδιές τους. Ως εκ τούτου, έχουν πρώτα “κατακτήσει” όλα τα εμπόδια που σε διαφορετική περίπτωση, θα τους δημιουργούσαν αμφιβολίες και θα τους έκαναν να κρατούν πισινές. Όμως τώρα, αισθάνονται ότι μπορούν να τα κάνουν όλα, να αφεθούν και κυρίως, εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον!

Για αυτό το λόγο, Παρθένος και Αιγόκερως, γίνονται ένα από τα πιο σταθερά ζευγάρια, που αγαπούν βαθιά ο ένας τον άλλο και σπάνια θα τους δεις να τσακώνονται για μικροπράγματα ή να κακολογούνται. Είναι από εκείνες τις σχέσεις που δεν χτίζονται σε μια ημέρα, αλλά να ξέρετε ότι πατάει σε γερές βάσεις. Το συναίσθημα υπάρχει άφθονο, όμως ως ζώδια της Γης, μπορεί να μην το φέρουν σε κοινή θέα για να το βλέπουν όλοι. Παρόλα αυτά, είναι ένα υπέροχο ζευγάρι που μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά!

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή