Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Με αυτά τα 3 ζώδια είναι πιθανό να χωρίσεις και να ξανασμίξεις, πολλές φορές!

Για πολλούς ανθρώπους ένας χωρισμός μπορεί να σημαίνει ότι είναι καιρός να συγχωρήσουν, να ξεχάσουν και να προχωρήσουν τη ζωή τους παραπέρα. Όμως, υπάρχουν και κάποιοι που συνηθίζουν τα… πισωγυρίσματα και βρίσκουν πάντα κάτι ενδιαφέρον ή ελκυστικό για να ξαναγυρίσουν σε μια σχέση, μετά να τη διαλύσουν πάλι και να… επαναλάβουν τον κύκλο, ξανά και ξανά.

Η ακατανίκητη επιθυμία για ένα άλλο άτομο μπορεί να προέρχεται από μια πολύ έντονη έλξη. Αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως η παρορμητικότητα, η ελπίδα ή η ισορροπία που αναζητούν. Σε μεγάλο βαθμό βέβαια εξαρτάται και από ποιον άνθρωπο έχουν απέναντί τους. Δεν είναι ο καθένας ανοιχτός ή πρόθυμος να δεχτεί ένα άτομο που πάει κι έρχεται. Επιπλέον, παίζει ρόλο και το είδος της σχέσης. Αν είναι πολύ έντονη, όπως για παράδειγμα ο πρώτος μεγάλος σου έρωτας, ο αποχωρισμός μπορεί να αποδειχτεί πολύ δύσκολος.

Το ζώδιο κάποιου μπορεί να είναι μια ένδειξη αυτής της συμπεριφοράς και απ’ ότι έχει δείξει η αστρολογική εμπειρία, για τα 3 ζώδια που ακολουθούν η επιλογή της επανασύνδεσης είναι πάντα ανοιχτή.

ΚΡΙΟΣ

Είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που βάζει στόχους, τους κυνηγά με πάθος και συνηθίζει να ακολουθεί αυτό που θέλει στη ζωή του. Το θέμα είναι ότι ο παρορμητισμός του παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο. Οπότε, δεν αποκλείεται καθόλου να στείλει μήνυμα στον/στην πρώην στις 2 τα ξημερώματα, για να δει αν υπάρχει η βούληση να επιλυθούν τα πράγματα. Για τον Κριό αρκεί ένας μόνο λόγος για να επιστρέψει σε μια σχέση, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι χρειάζεται έναν μόνο λόγο για να την εγκαταλείψει και πάλι.

Δεν είναι το άτομο που θα γράψει λίστες με τα συν και τα πλην της σχέσεις ή θα καλέσει φίλους για να τους συμβουλευτεί, ούτε καν θα αφιερώσει χρόνο για να σκεφτεί πώς να φερθεί στο επόμενο βήμα του. Αν κάτι του φανεί καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή –είτε το να χωρίσει είτε το να επιστρέψει– θα το κάνει χωρίς δισταγμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενώ κάποιοι άνθρωποι θα κάνουν οτιδήποτε χρειάζεται για να προχωρήσουν μπροστά και να ξεφύγουν από έναν πρώην, ο Δίδυμος είναι ένα μεταβλητό ζώδιο που σημαίνει ότι είναι προσαρμόσιμο, ευέλικτο και λίγο πιο ανοιχτόμυαλο από τα άλλα. Δεν θα αποκλείσει εντελώς ένα άτομο από τη ζωή του, οπότε αφήνει ανοιχτή την πόρτα των σχέσεων, ξανά και ξανά.

Επειδή έχει εξαιρετική ικανότητα στην επικοινωνία, είναι πολύ καλός στο να εξομαλύνει τα ζητήματα που έχουν προκύψει. Τουλάχιστον αρκετά, ώστε να κάνει τη σχέση να φαίνεται εφικτή. Όμως επειδή είναι και ζώδιο του αέρα, συχνά δεν χρειάζεται πολύ καιρό για να λαχταρήσει πάλι την εργένικη ζωή και εύκολα να ακυρώσει ό,τι έχει καταφέρει με τόση πειθώ.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΖΥΓΟΣ

Αν και ο Ζυγός είναι ένα πολύ αφοσιωμένο ζώδιο, το να καταφέρει να δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί να μοιάζει με αγώνα ανώμαλου δρόμου. Θα υπάρξουν πολλές στάσεις και νέα ξεκινήματα, έως ότου γνωρίσει καλά τον/την σύντροφό του. Όλο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μερικούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, πριν δεσμευτεί επισήμως με το ταίρι του.

Αυτή η τάση του Ζυγού έχει να κάνει με την επιλεκτικότητά του, καθώς το ζώδιο αυτό καθοδηγείται από την αισθητική και συχνά πιστεύει ότι ο/η σύντροφός του πρέπει να είναι «τέλειος» για να λειτουργήσει η σχέση. Βέβαια, δεν συνειδητοποιεί πάντα τι έχει να αντιμετωπίσει μετά το χωρισμό. Όταν φτάσει σε αυτό το σημείο, τότε θα βάλει μπροστά την εγκεφαλικότητά του  και θα ξεκινήσει την προσπάθεια προκειμένου να επιλύσει τα πράγματα.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζώδια είναι πιθανό να σε «κεράτωσαν» εν μέσω καραντίνας!

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν την αποχή από το σεξ!

Τα 4 ζώδια που θέλουν να ασχολείσαι συνέχεια μαζί τους

Τα 4 ζώδια που θα σε χωρίσουν ξαφνικά και χωρίς δεύτερη σκέψη!

Τα 3 πιο ιπποτικά ζώδια που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν βασίλισσα!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή