Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Κριό;

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης ο Θεός του Πολέμου που αντιπροσωπεύει την αρχή της δράσης και της ορμής. Η πύρινη του φύση, του δίνει έμπνευση και τον ωθεί σε ένα αγώνα αφ’ ενός πρόκλησης και αφ’ ετέρου ικανοποίησης των στόχων και των επιθυμιών του.

Με τον αντιπροσωπευτικό Κριό δύσκολα θα βρείτε ασφάλεια αλλά η έντονη τάση να παίρνει πρωτοβουλίες θα σας γοητεύσει και θα σας πείσει για ένα ερωτικό ταξίδι με προορισμό το άγνωστο.

Η επικράτηση και η θριαμβευτική κατάκτηση σημαίνουν το παν για αυτόν τον άνθρωπο, που από την πρώτη σας συνάντηση δεν θα κρατήσει τα προσχήματα και τις τυπικότητες και θα αγωνιστεί να σας κατακτήσει. Δύσκολα θα μπορέσετε να μείνετε μόνον φίλοι καθώς ο ενθουσιώδης χαρακτήρας και η ασυγκράτητη ορμή του θα σας κινήσουν την περιέργεια και θα θελήσετε να εφαρμόσετε τις θεωρίες σας περί έρωτος.

Κοινό σας γνώρισμα είναι η ανεξαρτησία, η ελευθερία και η ειλικρινής έκφραση που από τη μία θα σας ενώσουν από την άλλη όμως θα σας διχάσουν καθώς το ταίρι Κριός θέλει να είναι ο αρχηγός και ο επικεφαλής της σχέσης. Πράγμα που σημαίνει ότι θέλει την εξουσία για τον εαυτό και δεν δίνει ελευθερίες πέρα του εαυτού ούτε και στο άλλο του μισό. Κοινωνικές δραστηριότητες, φιλίες και απασχολήσεις που δεν συμφωνούν με τα δικά του κριτήρια δεν θα επιτρέπεται να έχετε… και εκεί ξεκινάει και η αντίστροφη μέτρηση.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Σε γενικές γραμμές αυτή η σχέση Υδροχόου – Κριού θα έχει ορμητική φλόγα από την πρώτη στιγμή, η οποία για να διατηρηθεί απαιτείται υποχώρηση ή διπλωματική διαχείριση από τη δική σας πλευρά. Αν είστε διατεθειμένοι να συγκλίνετε με τις επιθυμίες του ή να ευχαριστιέστε τις συνεχείς διαμάχες σας τότε όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. 

 

Πηγή