Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Σκορπιό;

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Ο Πλούτωνας που τον εξουσιάζει του δίνει δυνατή θέληση, διαίσθηση και αινιγματικό βλέμμα. Είναι βαθιά συναισθηματικός και έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει τα πάντα καθώς είναι αποφασισμένος να βρει την αλήθεια για τον εαυτό του και τη ζωή. 

Ο σύντροφος λοιπόν, που εκπροσωπείται από τον Σκορπιό, είναι αφοσιωμένος, πιστός και σας προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και μια καρδιά γεμάτη αισθήματα και βαθιά αγάπη. Η σχέση σας είναι εκρηκτική, ορμητική και παίζονται παιχνίδια εξουσίας και από τις δύο πλευρές. Η ανεξαρτησία του Υδροχόου συχνά θα συγκρούεται με την προσκόλληση του και οι σκηνές ζηλοτυπίας από την πλευρά του θα είναι συνηθισμένη υπόθεση. Μάταια θα προσπαθείτε να εξηγήσετε την αλτρουιστική σας διάθεση και την επιθυμία για κοινωνική επαφή και προσφορά. Ο σύντροφος Σκορπιός βαθιά συναισθηματικός, προσκολλάται στο άλλο του μισό και αντιμετωπίζει με δυσπιστία συναναστροφές και δραστηριότητες μακριά από την αγκαλιά του.

Παρόλο αυτά, η σχέση σας είναι συναρπαστική και έντονα παθιασμένη και αν και πολλές φορές θα γίνουν προσπάθειες για να απομακρυνθείτε εντούτοις μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε. Γιατί παρόλο που φαίνεστε ανόμοιοι τελικά έχετε πολλά κοινά όπως η επιμονή, απολυτότητα και το ισχυρό πάθος. 

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τα υπόλοιπα ζώδια;

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή