Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Προσοχή! Αυτό το στοιχείο σου διώχνει τους άνδρες!

Πίστεψέ μας, δεν έχει σημασία η εμφάνιση ή το στιλ σου, αλλά το πώς θα καταφέρεις να κοντρολάρεις αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα σου, που οι για αρκετούς άντρες ούτε sexy είναι, ούτε και ωραίο. Αντίθετα, τους διώχνει μακριά σου. Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια της Γης και θέλεις να πλησιάσεις και να κρατήσεις έναν άνδρα στη ζωή σου, τότε διάβασε παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάγκη σου για συναισθηματική εξασφάλιση σε κάνει πολύ κτητική και κατ’ επέκταση ζηλιάρα. Ναι, θέλεις τον άντρα δικό σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγαίνει και με την παρέα του ή να έχει φίλες γυναίκες. Υπήρχαν στη ζωή του πριν από σένα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά. Αν με την πρώτη γνωριμία, αφήνεις να εννοηθεί ότι δεν «σηκώνεις» κάτι τέτοιο, αυτόματα νιώθει ότι τον βάζεις να επιλέξει και γι’ αυτό θα τον αποχαιρετήσεις σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

**Ταιριάζετε; Θα προχωρήσει η σχέση σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ!**

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι άντρες είναι διαπιστωμένο πλέον ότι δεν στέκονται σε ελαττώματα που εμείς οι γυναίκες δίνουμε σημασία (εκτός αν κάποιος είναι Παρθένος)… Αν εσύ, εξαιτίας της τελειοθηρίας σου, αρχίσεις να τα απαριθμείς (επειδή εσένα ενοχλούν) και να επισημαίνεις την κάθε λεπτομέρεια, είναι σαν να του λες έμμεσα «φίλε, εγώ έχω επίγνωση του πώς είμαι και τι είμαι και δεν με εγκρίνω, εσύ έχεις;» και τότε μάλλον θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, σκεφτόμενος τα δικά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ότι είσαι μαθημένη στα δύσκολα, δε σημαίνει ότι είσαι πια τόσο αυτάρκης, όσο παρουσιάζεσαι και δεν έχεις ανάγκη κανέναν για να στηριχτείς στη ζωή σου. Και τι θα κάνει δηλαδή ο άντρας στο πλευρό σου; Τον ωραίο; Ακόμα κι εσύ χρειάζεσαι έναν ώμο να γύρεις το κεφάλι σου, ένα χέρι στιβαρό να πιαστείς, μια κουβέντα εκτίμησης κι αγάπης, κάποιον που θα σε ξαλαφρώσει ή θα μοιραστείτε ευθύνες, βρε αδελφέ. Ναι, τα καταφέρνεις και μόνη σου καλά, αλλά με τη σωστή συντροφιά θα είσαι καλύτερα και δεν είναι δείγμα αδυναμίας.

 

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια «ζορίζονται» πολύ όταν κάνουν σχέσεις

Μήπως έπαψε να είναι ερωτευμένος μαζί σου και δεν το έχεις καταλάβει;

Πώς να «σκοτώσεις» τη βαρεμάρα, ανάλογα με το ζώδιό σου!

 


Πηγή