Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τα ζώδια που σε έναν τσακωμό χτυπάνε στο ταίρι τους λάθη του παρελθόντος

Τα ζώδια αυτά δεν ξεχνούν ποτέ. Ό,τι και να τους έχεις κάνει, στον πρώτο τσακωμό σας, θα σου το «χτυπήσουν» και θα σου πουν την ατάκα «ναι, αλλά θυμάσαι τότε που…». Κι εσύ προφανώς και δεν θα θυμάσαι και θα έχεις μείνει με το στόμα ανοιχτό να τα κοιτάζεις και να απορείς. Βέβαια να ξέρεις με τόσες αναδρομές στο παρελθόν, είναι πολύ πιθανό να χάσεις το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις στον τσακωμό σας. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα πρέπει να ξέρεις ότι έχει μνήμη ελέφαντα. Δεν ξεχνά ποτέ και τίποτα. Μπορεί να σου υπενθυμίσει όλα όσα έκανες, ακόμα και την ημέρα που σε πρωτογνώρισε και ας έχουν περάσει χρόνια από τότε. Σε κάθε καβγά που κάνει, επειδή είναι έντονος ως χαρακτήρας και όταν τσακώνεται… τσακώνεται για τα καλά, θα σου θυμίσει όλα σου τα λάθη, όλα όσα τον πλήγωσαν από το πρώτο «χαίρω πολύ», που είπατε και θα σε «στήσει στον τοίχο» με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που έχει τρελό κόλλημα και σκάλωμα με το παρελθόν, αυτό είναι ο Καρκίνος. Εκτός του ότι έχει και εκείνος μνήμη ελέφαντα -όπως ο Ταύρος- και θυμάται τα πάντα, δεν προσπερνά τίποτα. Θα σου γκρινιάζει για καιρό για κάτι που μπορεί να έχει συμβεί ακόμα και χρόνια πριν και θα σου το «χτυπάει» με την πρώτη ευκαιρία. Σε κάθε καβγά σας, θα αρχίσει να σου θυμίζει σκηνικά που έγιναν προ Χριστού και εσύ απλά θα τον κοιτάς σαν χάνος, γιατί σίγουρα δεν θα τα θυμάσαι και θα έχεις χάσει την μπάλα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει όλα όσα αναφέραμε λίγο πιο πάνω για τα άλλα δύο ζώδια και μάλιστα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Είναι ο τρόπος του και η τακτική του για να «κερδίζει» σε έναν καβγά, να σου υπενθυμίζει όλα τα λάθη που έκανες από την στιγμή που γεννήθηκες μέχρι και σήμερα. Πράγματα που εσύ τα έχεις ξεχάσει ή παραβλέψει, αυτός τα θυμάται και κάθε φορά τα χρησιμοποιεί εναντίον σου. Και το κακό είναι ότι ακριβώς, επειδή εσύ δεν τα θυμάσαι όλα αυτά τα σκηνικά, δεν μπορείς να αντικρούσεις τα λεγόμενά του, με αποτέλεσμα να «χάνεις» εύκολα κάθε φορά που τσακώνεστε.

Διάβασε επίσης:


Πηγή