Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα 4 ζώδια που δίνουν τελεσίγραφα με χαρακτηριστική ευκολία

Είναι φορές που η σχέση φτάνει σε ένα σημείο όπου τα λόγια είναι περιττά. Συζητάς και να ξανασυζητάς τα ίδια και τα ίδια πράγματα και δε βλέπεις καμία διαφορά, καμία αλλαγή προς το καλύτερο. Τότε, που η διπλωματία αποτυγχάνει”, πέφτει το πρώτο τελεσίγραφο: Ή αυτό ή τέλος, ή έτσι ή καθόλου! Τα συγκεκριμένα 4 ζώδια -η αλήθεια- έχουν μικρά όρια ανοχής, οπότε είναι πιο εύκολο να το πουν, να το εννοούν και να μην κάνουν βήμα πίσω. Μην τα φτάνεις, λοιπόν, σε αυτό το σημείο γιατί πολύ γρήγορα θα τα χάσεις!

ΚΡΙΟΣ

Δύο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Κριού, η βιασύνη και η ανυπομονησία. Αν κάτι δεν ανέχεται στη σχέση του και θέλει να αλλάξει, αλλά το ταίρι του σέρνεται, τότε θα κάνει αμέσως κουβέντα. Αν η άλλη πλευρά διαφωνήσει ή δε συμμορφωθεί, δεν υπάρχει άλλη λύση από το να δώσει τελεσίγραφο, ώστε να λάβει το μήνυμα ότι έχασε την υπομονή του και ο χρόνος μετράει ήδη αντίστροφα. Ξέρει ότι υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει αποδεκτό και να τελειώσει η ιστορία, αλλά είναι πρόθυμος να το ρισκάρει.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων ξέρει ακριβώς τι θέλει σε μια σχέση και δε θα περιμένει πολύ μέχρι το ταίρι του να το καταλάβει. Επίσης, δεν φοβάται να του δώσει τελεσίγραφο γιατί έχει ήδη εξετάσει όλα τα πιθανά σενάρια και γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του. Άλλωστε ούτε η αυτοπεποίθηση και η τόλμη του λείπουν, ούτε και ο τρόπος να πάρει αυτό που θέλει. Εάν ο/η σύντροφός του είναι αναποφάσιστος/η, θα τον/ην στριμώξει στη γωνία για να πάρει μια ξεκάθαρη απάντηση.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μιλάμε για το ζώδιο που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και του αρέσει να βάζει το μαχαίρι στο λαιμό στους άλλους. Επίσης, είναι απόλυτος και ξεκάθαρος για το τι θέλει από έναν άλλο άνθρωπο: αφοσίωση και αποκλειστικότητα. Αν δει ότι το ταίρι του αρνείται να συμμορφωθεί ή βρίσκει τεχνάσματα για να ξεγλιστά, τότε θα το δώσει το τελεσίγραφο και γνώμη δε θα αλλάξει, όσο κι αν χτυπιέται η άλλη πλευρά ή τον πονάει γιατί γνωρίζει ότι δεν έχει περιθώρια να κάνει πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ο τελευταίος στη λίστα γιατί πραγματικά κάνει υπομονή. Δίνει αρκετό χρόνο στο ταίρι του να αλλάξει τροπάρι, κάνει κουβέντα και περιμένει να δει τα αποτελέσματα. Στο μεταξύ διάστημα έχει εξετάσει διεξοδικά την κατάσταση, έχει προσπαθήσει αρκετά για να μην φτάσει στα άκρα και όταν βλέπει ότι η άλλη πλευρά αδιαφορεί παντελώς, τότε θα δώσει το τελεσίγραφο. Ωστόσο, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει μέσα του και είναι πολύ σπάνιο να σταματήσει το χρονόμετρο, ακόμα κι αν δει σημάδια βελτίωσης, καθώς πιστεύει ότι είναι προσωρινή και σύντομα θα ξαναγυρίσει η σχέση στην πρότερη κατάσταση. Άρα είναι μάταιος κόπος…

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που θα υπερασπιστούν φανατικά το ταίρι τους! 

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν σε συμφέρει να τσακωθείς μαζί τους! 

Τα ζωδιακά ζευγάρια που φαινομενικά ταιριάζουν αλλά μαζί θα… δυστυχήσουν

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή