Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

5 δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, αν βγαίνεις με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη

Με όποιο ζώδιο και να είσαι, σίγουρα κάποια θεματάκια θα τα αντιμετωπίσεις. Κι αυτό γιατί κανείς δεν είναι τέλειος και γιατί καμία σχέση δεν είναι ρόδινη και χωρίς «αγκάθια». Λίγο πιο κάτω θα σου αναλύσουμε τις πέντε δυσκολίες που θα συναντήσεις, αν κάνεις δεσμό με ένα από τα ζώδια της φωτιάς, δηλαδή έναν Κριό, έναν Λέοντα ή έναν Τοξότη.

1. Ξεκινάμε από τον εγωισμό τους. Άκρη δεν θα βγάλεις εύκολα μαζί τους. Θα πρέπει να περιμένεις αρκετές δυσκολίες και να έχεις προετοιμαστεί για διαφωνίες και ότι εσύ θα κάνεις το βήμα πίσω, όχι εκείνα.

2. Θέλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Πολλές φορές κάνουν ακόμα και τις μεγαλύτερες τρέλες που θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς, προκειμένου να στρέψουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

3. Βαριούνται εύκολα. Γενικά στην ζωή τους θέλουν εναλλαγές και να γνωρίζουν καινούργια πράγματα. Έχουν ενθουσιασμό και διάθεση να κάνουν πολλά πράγματα, να αποκτούν όσες πιο πολλές εμπειρίες μπορούν και η επανάληψη τα κουράζει.

4. Δεν δέχονται την κριτική. Πρόσεξε πολύ καλά τι θα τους πεις, γιατί θυμώνουν εύκολα σαν τα μικρά παιδιά και θα κάθονται σε μια γωνία με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα, μέχρι να ζητήσεις ταπεινά συγγνώμη και να αναγνωρίσεις το λάθος σου. Επίσης, είναι αντιδραστικά! Αν τους πεις αυτό, θα κάνουν το αντίθετο και δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.

5. Να ξέρεις ότι το ματάκι τους «παίζει». Δεν λέμε ότι θα σε απατήσουν, απλώς είναι λάτρεις του ωραίου και αν το δουν να περνά από δίπλα τους, τότε δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι. Θα «καρφωθούν». Πρέπει εσύ να το διαχειριστείς σωστά αυτό, μην αρχίσεις τις ζήλιες, αλλά μη τα αφήσεις και τελείως χαλαρά. Όλα έχουν όρια!

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Τι κι αν δεν είναι πια μαζί; Αυτά τα 3 ζευγάρια ζωδίων συνεχίζουν να «βρίσκονται» και αφού χωρίσουν

Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο!


Πηγή