Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ερωτοσκόπιο 31/05 Τρίτη ωροσκόπιο

Ερωτοσκόπιο 31/05 Τρίτη ωροσκόπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Ξαφνικά περιστατικά μέσα στην οικογενειακή σας ζωή, θα σας φέρουν μπροστά σε αποκαλύψεις. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικά κάτι άσχημο. Ο κυβερνήτης σας μέσα από τον ταραχώδη Σκορπιό, σπέρνει ανατροπές. Ακόμη και οι ελεύθεροι, θα χρειαστεί να παραμείνουν αυτό το διάστημα σε ερωτική ακινησία.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Αποφύγετε να κάνετε τα προγράμματα σας, πριν την νέα σελήνη. Οι όψεις του κυβερνήτη σας, περνάνε μέσα από ένα θολό πρίσμα και δεν σας επιτρέπουν, να δείτε καθαρά τις συμπεριφορές και τις σκέψεις των πολύ κοντινών σας προσώπων. Αδιαφορήστε για όλα τα άλλα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Οι προσωπικές σας σχέσεις περνάνε από κρησάρα. Είναι ο μήνας σας και σε αυτό η Αφροδίτη θα ενισχύσει την κρίση σας και θα απομακρύνει όλα τα περιττά από την καθημερινότητα σας. Οι αδέσμευτοι, έχουν ακόμη 3 εβδομάδες στην διάθεση τους για να κάνουν τις αλλαγές τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είσαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι αποφάσεων, για τον αισθηματικό σας δεσμό. Δεν θα σας πιστωθεί άλλος χρόνος. Ήδη η ψυχολογία σας είναι μέτρια. Οι βραδινές ώρες, θα σας δώσουν, σε εσάς τους ελεύθερους, ρομαντικές συζητήσεις με καινούργιες κατακτήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων: Οι σχέσεις σας, κάθε είδους και διάρκειας θα περάσουν από συμπληγάδες. Είσαστε σε μια φάση, που δεν επιτρέπετε σε τίποτα μέτριο και λίγο, να είναι γύρω σας. Αυτό θα φέρει μια σειρά από κουβέντες, με τον σύντροφο σας, όπου και θα ξεκαθαριστούν τα κοινά σχέδια για το Καλοκαίρι.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Αφήστε τις ημέρες μέχρι και τις 03-06, να περάσουν και μετά πιάστε τις εκκρεμότητες στην αισθηματική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να τα επιλύστε όλα στο τώρα. Θα ήταν λάθος. Αυτοί που προγραμματίζουν, προσεχώς, ταξίδια για να γνωρίσουν, για πρώτη φορά το ‘ταίρι’ τους, θα εκπλαγούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ζείτε την εποχή που θα σας στρώσει τον δρόμο, για ένα καταπληκτικό Καλοκαίρι. Οι περισσότεροι Ζυγοί, έχουν βρει τον άνθρωπο τους και το μόνο που απομένει, είναι να απολαύσουν τις κοινές τους διακοπές …. και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνει αυτό. Ακόμη και οι χωρισμένοι θα βρουν τις κατάλληλες δικαιολογίες, για την γεφύρωση των επικοινωνιών.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Αδυνατείτε να συγκεντρωθείτε μόνο σε έναν στόχο. Σίγουρα ο Άρης και η Αφροδίτη σε πονηρές συμμαχίες, συνεχώς σας στέλνουν πειρασμούς και διλήμματα. Αν είστε εν σχέση, μην κοιτάτε, θα υπάρξει πρόβλημα! Αν είστε free, απολαύστε την περίοδο αυτή, που θα διαρκέσει, μέχρι ο Ήλιος να περάσει στον Καρκίνο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε, αν τελικά αυτό που έχετε δίπλα σας, σας αξίζει και σας αντιπροσωπεύει. Ακόμη και οι Τοξότες, που έχουν σχέση με απόσταση, θα πρέπει άμεσα να πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους, για αν αυτό μπορούν…. να το αντέξουν ή όχι.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Δύσκολα το ταίρι σας θα σας πάρει κουβέντα, για όλα αυτά που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας. Έχετε ήδη εστιάσει στις αλλαγές που πρέπει να κάνετε σε κάθε έναν τομέα, της ζωής σας, και αυτό ίσως και να παραγκωνίζει χρονικά τον άνθρωπο σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Είσαστε παντού και πουθενά. Ο Άρης σε μοναδικές όψεις με τον Ουρανό, σας καθιστούν περιζήτητους. Ακόμη και οι δεσμευμένοι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ευθέως προκλήσεις, από τον κοινωνικό – φιλικό τους περίγυρο. Κρατήστε την ισορροπία σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Οι προοπτικές και οι επαγγελματικές σας σχέσεις, θα τροποποιηθούν πια, έτσι ώστε να βολεύουν εσάς. Είσαστε έτοιμοι για τα επόμενα σοβαρά βήματα. Σε όλη αυτήν την προσπάθεια σας, οι εξωτερικοί πλανήτες, θα σας δώσουν και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Πηγή: astro-live