Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να φανείς πιο ευέλικτος/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να μην δίνεις υπερβολική σημασία σε «ενοχλητικά» φαινόμενα ή συμπεριφορές που σύντομα θα πάψουν να υφίστανται. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα εγκαινιάζει μια περίοδο διασκέδασης και παιχνιδιών, ίσως όμως η «πρώτη» της στο ζώδιο να συνοδευτεί από ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις.

Ερωτικά
Ένταση και πάθος χαρακτηρίζει τις σχέσεις σου, κάτι που μπορεί βέβαια να έχει τόσο θετικές συνέπειες, όσο και αρνητικές. Πάντως αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες ευνοούν μια ερωτική περιπέτεια, καλό είναι όμως να μην τρέφεις προσδοκίες για την συνέχεια.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με θετικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, σε πρώτη φάση όμως ίσως δεις να εκδηλώνονται αντιζηλίες ή ανταγωνισμοί «για ψύλλου πήδημα». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά και να μη ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.

Ερωτικά
Το ερωτικό «παιχνίδι» καλά κρατεί κι αν δεν έχεις δεσμεύσεις ή «κολλήματα», μπορείς να απολαύσεις τις ευκαιρίες για να… ξανανιώσεις! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ο Άρης στον Σκορπιό ενδέχεται να κτυπήσει ένα «ηχηρό» καμπανάκι. 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα μπορεί να συνδυαστεί με έντονους ρυθμούς κι εναλλαγές διάθεσης στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν έντονες «τριβές» ή διαφωνίες με πρόσωπα που κατά βάθος ενδιαφέρονται για σένα αλλά το δείχνουν με περίεργο τρόπο. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις ένα μικρό ταξίδι αλλά και να προμηθευτείς ρούχα ή αξεσουάρ που σε κάνουν πιο «σέξι».

Ερωτικά
Με την Σελήνη στον Ζυγό, όρεξη να ‘χεις κι όλα γίνονται, ιδιαίτερα αν δεν έχεις κάποια δέσμευση! Φαίνεται, ωστόσο, να υπάρχει «έλλειμμα» στην σταθερότητα ή την διάρκεια μιας σχέσης, οπότε φρόντισε να ζήσεις το σήμερα χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα συνηγορεί σε μια βελτίωση των οικονομικών σου ή στο να λάβεις κάποια δώρα, ενώ δεν αποκλείεται κι εσύ να μπεις δυναμικά στον κόσμο της κατανάλωσης, προσφέροντας στα αγαπημένα σου πρόσωπα ό,τι πιστεύεις πως θα τα ευχαριστήσει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με διαδοχικές επισκέψεις και εναλλαγές καταστάσεων.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε βάζει στο «κόλπο» μιας διεκδίκησης που φυσικά θα σου αρέσει αν έχεις κι εσύ διάθεση για «παιχνίδια». Αν όμως θες να «κρατήσεις χαρακτήρα», ίσως τελικά ενοχληθείς από κάποιες πολύ «θερμές» εκδηλώσεις!

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου προσωπικής λάμψης και επιτυχιών, ωστόσο εδώ είναι που ισχύει το «κάθε αρχή και δύσκολη», αφού είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις ή αντιζηλίες που θα χαλάσουν το καλό κλίμα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δημιουργώντας συνάμα κάποια νέα ενδιαφέροντα.

Ερωτικά
Όλα τα φώτα είναι πλέον στραμμένα επάνω σου αλλά σε πρώτη φάση ευνοούνται κυρίως τα φλερτ, χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια σταθερή συνέχεια. Αυτό ωστόσο δεν σου απαγορεύει να κάνεις μια πρόβα τζενεράλε για τα όσα ωραία θα ακολουθήσουν!

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί. Ίσως μάλιστα να σου δημιουργηθούν κάποιες πρόσκαιρες ανησυχίες για την πορεία τους, σύντομα όμως θα ισοφαρίσεις τις όποιες απώλειες. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σε καλεί να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, προσπερνώντας κάποιους ανταγωνισμούς στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Ένα πάθος που «σιγοκαίει» μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή της εμπλοκής σου σε μια μάλλον κρυφή ή «παράνομη» υπόθεση κι αν δεν έχεις όρεξη για τέτοιους… μπελάδες, δεν έχεις παρά να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, περιμένοντας καλύτερες ημέρες.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες «ενοχλητικές» καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα. Επιπλέον, η διάθεσή σου θα είναι κυμαινόμενη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τις σχέσεις σου. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα, προμηνύει θετικές εξελίξεις στις φιλίες σου, αν και για την ώρα προηγούνται οι «αψιμαχίες»!

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία που «εμφανίζεται» ως φιλική, μπορεί να έχει τελικά πιο «προχωρημένες» απαιτήσεις, όχι όμως για μια «κανονική» σχέση. Επιπλέον, μπορεί να σου ζητηθεί η γνώμη για ένα αισθηματικό ζήτημα που αφορά άλλους/ες.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα προάγει τα επαγγελματικά και κοινωνικά σου σχέδια, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που «σε πάνε», σε αυτήν την φάση όμως είναι πιθανό να εμπλακείς σε μια προσωπική αντιζηλία, είτε φταις είτε όχι! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά μηνύματα στην υγεία σου κι αν χρειαστεί να ξεκουραστείς μακριά από τις κάθε είδους εντάσεις.

Ερωτικά
Η παρουσία σου… ανάβει φωτιές αλλά ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς με περισσή «καπατσοσύνη» μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα τρίτο πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να αρκεστείς στην αγορά αξεσουάρ που θα σε κάνουν ακόμη πιο hot!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο σε ταξίδια κι εκδρομές, που μάλιστα άμεσα ενδέχεται να εξελιχθούν σε μια συναρπαστική περιπέτεια με τα καλά της και τα στραβά της! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο, μην περιμένεις όμως να ικανοποιηθείς από κάθε νέα γνωριμία, αφού ανάμεσά τους υπάρχουν σίγουρα και κάποιες «τζούφιες».

Ερωτικά
Επικοινωνιακά παίρνεις «άριστα» και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «μεταφράσεις» αυτήν την υπεροχή σου και σε έργα! Σίγουρα πάντως όλα θα γίνουν πιο εύκολα αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις, είτε μόνος/η είτε με το ταίρι σου.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να δημιουργήσει μια αβεβαιότητα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, εξ αιτίας κυρίως κάποιων πρωτοβουλιών από άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τις αναμφισβήτητες ικανότητές σου στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα είναι ένας καλός οιωνός για τα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Δεν υπάρχει κάτι που να συνηγορεί στην δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, οπότε αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο είναι προτιμότερο να «πας πάσο». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να αξιοποιήσεις έμπρακτα το «θερμό» κλίμα που δημιουργείται!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν συμβατές αντιλήψεις με τις δικές σου, ίσως μάλιστα να σου «κατέβουν» κάποιες ιδέες που ανεξάρτητα από το πότε και πώς θα εφαρμοστούν, θα συμβάλλουν στην πρόοδό σου. Επιπλέον, η επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» εντείνεται, ταξίδια και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας.

Ερωτικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σηματοδοτεί την έναρξη μιας θετικής περιόδου ως προς τις προσωπικές σχέσεις σου αλλά όσον αφορά στο σήμερα ενδέχεται να υπάρξουν αντιζηλίες που είτε θα σε ενοχλήσουν είτε θα σε συναρπάσουν!

 

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε διαρκείς εναλλαγές εσόδων-εξόδων και μέχρι να «κατακαθίσει ο κουρνιαχτός» δεν είναι σκόπιμο να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα ή να χαράξεις μια πολιτική βασισμένη σε δεδομένα που αύριο μπορεί να μην υπάρχουν. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις εργασιακές σου σχέσεις ή απλά να απολαύσεις την άδεια σου!

Ερωτικά
Με τον Δία απέναντί σου, δεν είναι διόλου δύσκολο να έχεις ό,τι επιθυμείς, είτε πρόκειται για κάτι σταθερό, είτε για μια απλή περιπέτεια. Την δεύτερη ωστόσο μπορείς να την έχεις με ένα πρόσωπο που συνδέεται με τον χώρο της δουλειάς σου.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr