Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεις την άκρη σε μια υπόθεση που αφορά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει κι εσύ να χαλαρώσεις και να κινηθείς με γνώμονα την αγάπη κι όχι τον εγωισμό. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας πιθανόν να σε στρέψει προς την μελέτη μιας παραδοσιακής θεραπείας, είτε από απλό ενδιαφέρον, είτε επειδή θα την… χρειαστείς!

Ερωτικά
Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος, για να ανοίξει ο επόμενος, κάτω από καλύτερες συνθήκες. Κατά τα άλλα, ίσως και να μην σε ενδιαφέρει αλλά αν μπεις στον κόπο να ψάξεις τα πώς και τα γιατί μιας προσωπικής σου υπόθεσης, τότε θα μάθεις… πολλά!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να «δεσπόζουν» στον Λέοντα, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις το χώρο σου και να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο άνετα. Ίσως μάλιστα να βρεις και κάτι που για σένα έχει αξία και το θεωρούσες χαμένο. Σε περίπτωση όμως που επιδιώξεις μια συνεργασία ή ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, έχε τον νου σου γιατί ο Άρης μπορεί να σε φέρει προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

Ερωτικά
Αν αναζητάς μια περιπέτεια, σίγουρα μπορείς να την έχεις -και μάλιστα εξαιρετικά θερμή- αλλά αν προσδοκάς μια ανάλογη συνέχεια, θα πρέπει να μάθεις να μοιράζεσαι περισσότερο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, έχε τον νου σου, μήπως «κάτι παίζει» από την… άλλη πλευρά!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μνήμες αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν σε «κυνηγούν» κι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα αυτά σου δίνουν την ευκαιρία να ξαναδείς με μια ψυχραιμότερη ματιά κάποιες καταστάσεις που είτε δεν χειρίστηκες σωστά, είτε απλά «δεν έκατσαν». Προσπάθησε ωστόσο να επικεντρωθείς στα δικά σου, ειδικά στον οικονομικό τομέα, αφού η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε αποπροσανατολίσει με αιτήματα ή προτεραιότητες άλλων.

Ερωτικά
Να θυμάσαι ότι αυτήν την περίοδο έλκεις το πρόβλημα, κατ’ επέκταση και οι προσδοκίες σου θα πρέπει να είναι μικρές. Μπορείς πάντως να «ξεσκάσεις» με ένα φλερτ σε ταξίδι ή να «προπονηθείς» στις δυσκολίες, επιλύοντας θέματα σε μια… άλλη σχέση!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Με την συνδρομή του τριγώνου Άρη-Χείρωνα, αρκετά από αυτά που βιώνεις αυτές τις ημέρες σχετίζονται στο παρελθόν σου. Μπορεί να βρεθείς σε ένα μέρος που σου ξυπνά μνήμες ή να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά.
Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία, να θυμάσαι όμως ότι αν πρόκειται για ένα επιχειρηματικό ρίσκο, δεν θα μπορέσεις να φτιάξεις την «ομελέτα» σου, αν δεν σπάσεις μερικά «αυγά».

Ερωτικά
Η εσωτερική σου φόρτιση είναι τόσο μεγάλη που κινδυνεύεις «να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια», διολισθαίνοντας σε αδυναμίες ή εξαρτήσεις του παρελθόντος. Πρόσεξε λοιπόν μήπως άθελά σου φανείς αναξιόπιστος/η στο πρόσωπο που σε αγαπά και σε εμπιστεύεσαι.

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να διευθετήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση, είτε πρόκειται για μια υποχρέωση απέναντί σου, είτε για μια δική σου υπόσχεση που για κάποιους λόγους δεν τηρήθηκε. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από μια αγοραπωλησία παλαιών αντικειμένων αξίας ή μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις για την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι καιροί είναι δύσκολοι για… δεσμευμένους! Οι «καμπάνες» της ανανέωσης κτυπούν δυνατά και είτε πρόκειται για κάτι νέο, είτε για την αναβίωση μιας παλιάς ιστορίας, ο πειρασμός θα είναι μεγάλος, ίσως και ακατανίκητος.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα φροντίζουν για την ξεκούρασή σου αλλά και για το να πληροφορηθείς έγκαιρα για κάποιες κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο και στοχεύουν στην επαγγελματική «αποδυνάμωσή» σου. Σε αυτό μπορεί να συνδράμει ο ενεργός Χείρωνας, που δείχνει πρόθυμος να σου δώσει χρήσιμες πληροφορίες μέσω ενός προσώπου με το οποίο είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βάζει σε «πειρασμό», ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνέδεε κάτι στο παρελθόν. Επειδή όμως «ο έρωτας δεν είναι παιδί της λογικής», φρόντισε να μην σπαταλήσεις τον χρόνο σου με σκέψεις που υπαγορεύονται από την ανασφάλειά σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα τονίζουν την κοινωνική σου ζωή, προσθέτοντας νέα μέλη στην αυλή σου! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να επανεξετάσεις μια επαγγελματική και οικονομική προοπτική του παρελθόντος, αφού είναι εκείνη που μπορεί να σου προσφέρει αποδοτικές διεξόδους. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να λάβεις συγκεκριμένα μέτρα, ώστε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου.

Ερωτικά
Αν ψάχνεις για κάτι νέο, σε αυτήν την φάση ίσως είναι σκόπιμο να αρκεστείς στην διερεύνηση προσώπων και καταστάσεων, χωρίς να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, απλά διασκέδασέ το με καλή παρέα!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Επαφές και συναντήσεις με γνώριμα από το παρελθόν σου πρόσωπα μπορεί να σου θυμίσουν πολλά αλλά και να λύσουν κάποιες απορίες σου για τα «πώς» και τα «γιατί» μιας παλιάς σου υπόθεσης. Παράλληλα όμως, ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, πολύ περισσότερο που μέσα στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας μπορεί να επανακάμψει δριμύτερη μια παρελθούσα «απειλή» για τα συμφέροντα σου.

Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σου εμφυσά πολύ δυνατά συναισθήματα, σε αυτήν την φάση όμως οφείλεις να επικεντρωθείς περισσότερο στις προοπτικές αναβίωσης μιας παλιάς σχέσης ή στην συναισθηματική ενδυνάμωση μιας τρέχουσας, παρά να αναζητάς κάτι εντελώς νέο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθούν να ταξιδέψεις ή να απαλλαγείς από τις έγνοιες της καθημερινότητας μέσα από διασκεδαστικές παρέες παιχνίδια και αναζητήσεις. Παράλληλα, με την συνδρομή του Χείρωνα, ίσως ρυθμίσεις ένα περιουσιακό σου θέμα, ξεκαθαρίζοντας συνάμα και την σχέση σου με ένα οικείο σου πρόσωπο. Μπορεί ακόμη να περιέλθει στην κατοχή σου ένα παλιό αντικείμενο αξίας ή ασχοληθείς με την ανάπλαση ενός χώρου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε «ψήνει» να αφεθείς σε μια περασμένη αλλά όχι ξεχασμένη αγκαλιά, ίσως μάλιστα να την βρεις κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης σου. Μπορεί όμως απλά να λάβεις ένα μήνυμα από μια παλιά σου σχέση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, η διαχείριση των διαθέσεών σου φαίνεται να είναι ένα δύσκολο πρόβλημα! Έχοντας την τάση να εμπλέκεις το συναίσθημα στις υποθέσεις σου, μπορεί εύκολα να βρεθείς και χαμένος/η και απογοητευμένος/η από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης. Στον αντίποδα, έχεις να ωφεληθείς πολλά από την αναβίωση μιας δραστηριότητας που τελικά δεν έχει κλείσει ακόμη τον κύκλο της.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η απόφαση σου να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να σου ξυπνήσει ευχάριστες μνήμες και να συνδυαστεί με μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. Αν όμως είσαι δεσμευμένος, τότε μάλλον θα βρεθείς σε δίλημμα!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα τονίζει τις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις, παράλληλα όμως οι εξωτερικές πιέσεις που δέχεσαι, δείχνουν να είναι υπεράνω των δυνάμεών σου και δεν θες πολύ να δώσεις μια και να τα διαλύσεις όλα! Καλό είναι ωστόσο να βρεις την δημιουργική διέξοδο που χρειάζεσαι, αναβιώνοντας μια δραστηριότητα που αποδείχθηκε επωφελής στο παρελθόν κι έχει ακόμη να σου δώσει πολλά.

Ερωτικά
Ενώ όλα δείχνουν «τακτοποιημένα», η εμφάνιση ή… επανεμφάνιση ενός προσώπου με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, ξυπνώντας μέσα σου ανεκπλήρωτους πόθους και επιθυμίες που είχες βάλει στο περιθώριο.

 

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου, σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, ώστε να βρεις τα αίτια μιας δυστοκίας του παρόντος. Επιπλέον, με την συνδρομή της Σελήνης στον Αιγόκερω, ίσως έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό ή απλά να συμμετάσχεις σε ένα συγκινητικό reunion. Την ίδια στιγμή ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου, αρκεί να προσπαθήσεις κι εσύ γι’ αυτό.

Ερωτικά
Κάτι νέο υπάρχει στον ορίζοντα κι είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις. Επειδή όμως φαίνεται να μην έχεις ξεμπερδέψει ακόμη με μια πρότερη κατάσταση, δες το περισσότερο σαν μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική, που σίγουρα θέλει τον χρόνο της για να «δείξει».

 

 

 

Πηγή: astrology.gr