Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το… κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ: Μια εβδομάδα όπου θα κληθείς να κάνεις τα πάντα για να ικανοποιήσεις το μόνιμο ταίρι σου. Αυτό μπορεί να φαντάζει απίθανο λόγω του ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολο αφού εσύ έχεις «ερασιτεχνικό» δίπλωμα και αυτή είναι «νταλίκα». Άραξε στα «κυβικά» σου και κυκλοφόρησε το νέο πιπινάκι που είναι και «πισωκίνητο».

ΤΑΥΡΟΣ: Η Αφροδίτη απέναντι σου κάνει νόημα να βγεις από το αραλίκι και να ορμήσεις για να κάνεις τρελό σεξ αφού μάλλον έχεις αρχίσει να έχεις τρελό σουξέ και το κυριότερο μετά το τέλος της πράξης δεν χρειάζεται να ρωτήσεις «τι οφείλω;». Όλα θα πάνε καλά αυτή την εβδομάδα αρκεί να είσαι εφοδιασμένος με «σκουφάκια».

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το σεξ για σένα είναι ότι το αίμα για τον κόμη Δράκουλα. Βέβαια μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αφού έχεις αυτό το επικοινωνιακό χάρισμα. Το σεξ αποκτά πολυτέλεια σαν να είσαι σε μπουφέ σε κινέζικο ρεστοράν. Αποκτάς μεγάλο προβάδισμα έναντι των άλλων και ξαφνικά ίσως βρεθείς να κάνεις multi-ρεβεγιόν οργιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αίσθημα –καψούρα- σεξ είναι το τρίπτυχο αυτής της εβδομάδας. Πολλά πράγματα δεν πάνε κατ’ ευχή και αυτό σου βγάζει πολλά νεύρα. Στο σεξ χρειάζεται προσοχή και μην παρασυρθείς σε «παραλληλόγραμμα» και «κουαρτέτα». Διότι αν είσαι σε σχέση ίσως δοκιμάσεις το μενού του Ε.Σ.Υ και του ΠΕΔΥ

ΛΕΩΝ: Ίσως νοιώσεις πως στο σεξ η κατάσταση «λιμνάζει» αφού σου λείπει η ποικιλία. Πιπίνια και «θείτσες» σε θέλουν να σε εντάξουν στο «φλογερό δυναμικό» και αυτό σε εξιτάρει. Πρόσεξε στα ερωτικά σου και μην κάνεις πίσω στα θέλω σου. Οι επιθυμίες σου μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο αληθινός και ατόφιος χαρακτήρας σου κοντεύει να σε κάνει τον Άγιο Βασίλη της γειτονιάς. Βέβαια αν κάποιο παιδάκι ζητήσει ένα αδελφάκι δεν είναι σωστό να πεις θα έρθω το βραδύ από την καμινάδα στην μανούλα σου. Κρατά τα αυτά εφτασφράγιστα μυστικά.

ΖΥΓΟΣ: Στην παρούσα φάση δεν περνάς καλά και αν είχες όσες γκόμενες σου έχει προσάψει η γκόμενα σου θα ήσουν ο Χιου Χεφνερ με το PLAY BOY και όχι ο Βαγγελης με το GLX το παπί. Αστην να λέει και πήγαινε σε κάποια να βγάλεις γούστα. Μια ζωή την έχουμε αρκεί να μην σκέπτεσαι κατά την διάρκεια του σεξ τα «χρέη» σου και σου γίνει το εργαλείο σαν κουτσομούρα που σου γλυστρα μέσα από τα χέρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσα στο κλίμα των εορτών η γκόμενα σου λέει «κοίτα μωρό μου ένας τάρανδος στην γειτονιά μας». Εσύ σκας στα γέλια γιατί είναι ο άνδρας της απέναντι που γύρισε από τα καράβια. Την έχεις κάνεις την λαδιά και με τον Άρη στο 12ο οίκο φτιάχνεσαι. Η εβδομάδα αυτή έχει και άλλα τέτοια…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλά η τύχη δεν είναι και με το μέρος σου αλλά στο κάτω –κάτω να φιφικώσεις θέλεις δεν πας να παίξεις ρουλέτα. Τώρα βέβαια αν σε κυνηγά κανένας με τα σώβρακα ανά χείρας και σου φωνάζει «Στάσου να σε σκίσω» μην σταθείς γιατί …μάλλον θα πονέσεις…. Μεγάλο σεξ μεγάλες περιπέτειες…..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Την εβδομάδα αυτή θα περπατάς σαν κάγκουρας εκνευρισμένος. Η ερωτική σου ζωή παίρνει τα πάνω της ενώ στα προσωπικά σου είσαι μεταξύ του να κλωτσήσεις την νυν για κάτι νέο ή να το τρέξεις παράλληλα και τα δυο. Το παράλληλο δύσκολο αφού δεν είσαι γεννημένος ηθοποιός…..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλά πράγματα δεν είναι στα χέρια σου και αν συνεχίσεις το ίδιο τροπάριο το μόνο που θα έχεις ανά χείρας …θα είναι τα κλειδιά του σπιτιού. Πρόσεξε που φλερτάρεις γιατί ο κόσμος είναι πολύ μικρός. Ίσως πιο μικρός και από το μόριο του κυρίου που πας και δουλεύεις κάτι ρεπό και αναρρωτικές στην «έτσι» του

ΙΧΘΥΕΣ: Πουλάς ωραία το παραμύθι αλλά ίσως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο για να μην έχουμε τίποτα κυνηγητά στα στενά σοκάκια της Αθήνας. Μόνο το σεξ μπορει να δωσει την λύση και προτιμησε εστω και το μόνιμο. Εχει ο Θεός για ολους ποσο δε μάλλον για σένα.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr