Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το... κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Sexology: Τι προβλέπουν τα άστρα για το… κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ: Είσαι σε τεράστια φόρμα και αυτό το καταλαβαίνεις. Πλέον οι «γκόμενες» ανήκουν σε άλλο «target group». Οι παντρεμένες έχουν ψυχή και εσύ έχεις αναλάβει την ψυχαγωγία τους. Απλά πρόσεχε σε ποιες κοκορεύεσαι, γιατί στο «είμαι άνδρας και το κεφ…» μεσολαβεί ένα τσόκαρο 38 νούμερο στο κεφάλι σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Κοιτώντας την γκόμενα έτσι όπως έχει γίνει, αναρωτιέσαι «τι στο διάολο, ληγμένα έπαιρνα;» αλλά τώρα τι μπορείς να κάνεις; Μάλλον την πάπια και κοιτάς αλλού για κάτι καλό. Αυτό το καλό έρχεται και θα περάσεις σούπερ στο σεξ. Τώρα αν της πεις της μόνιμης «άντε στην μαμά σου, ΤΕΛΟΣ», το μπαμ που θα ακούσεις δεν θα είναι πυροβολισμός, αλλά σαμπάνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου και άρπαξε τις ευκαιρίες να κάνεις σεξ με κοπελίτσες που έχουν τεράστια πείνα. Πρόσεξε λίγο τα οικονομικά σου γιατί την γκόμενα την έχεις ταράξει στο πάρκο και την παραλία. Το αυτοκίνητο δεν προετοιμάζεται για τις γιορτές. Έχουν ανάψει τα λαμπάκια του κινητήρα, της βενζίνης, της θερμοκρασίας, της μπαταρίας…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με Ερμή, Αφροδίτη και Πλούτωνα απέναντι στον Αιγόκερω η τελευταία γυναίκα που σου μίλησε αισθησιακά είναι αυτή στο GPS. Μην κάνεις τον κόκορα στην γκόμενα. Πείσε την με πράξεις γιατί μπορεί να ακούσεις κανένα: «Aυτή η Max Factor, που κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται 2 φορές πιο μακριές & παχιές, ξέρετε αν εφαρμόζεται και επί του… οργάνου;» Και εκεί θα γελάσει… κάθε πικραμένος!

ΛΕΩΝ: Την εβδομάδα αυτή για να «φιφικώσεις» προφανώς και θα το παίξεις κουλτούρα και έτσι. Από την άλλη θα ακούσεις πολλές «παρόλες» για την αληθινή αγάπη και πώς πρέπει να είσαι ειλικρινής στη σχέση, από μια γυναίκα που φορά σουτιέν με ενίσχυση, ψεύτικες βλεφαρίδες και τρέσα στα μαλλιά. Πες της απλά… «άσε μας κουκλίτσα μου τώρα» και κάνε της σεξ, αφού θα μόνο έτσι θα ηρεμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δίνεις, καψερέ, των υπέρ πάντων αγώνα αλλά είναι θεσμοθετημένο πως η διαφορά μόνιμης γκόμενας (*γυναίκας) και ερωμένης είναι περίπου στα 25 κιλά. Καινούργια γκόμενα παίζει αλλά πρόσεξε γιατί στο σεξ χρειάζεται διάρκεια. Μην κάνεις ό,τι κάνεις και είσαι πιο γρήγορος και από τον Usein Bolt.

ΖΥΓΟΣ: Η άνεση να κινείσαι παντού σου δίνει τρελούς πόντους. Σε μια περίοδο που οι γυναίκες ψάχνουν το σεξ με μανία, εσύ έρχεσαι σαν όαση από το πουθενά και προσφέρεις και σεξ και στοργή. Αυτό τρελαίνει τις γκόμενες που θέλουν μαζί σου το κάτι παραπάνω. Εκεί έρχεται η προσγείωση, αφού τελικά δεν είσαι η Unicef του έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σου είσαι «οπλισμένος, προικισμένος και επικίνδυνος». Οι ευκαιρίες δεν λείπουν αλλά αυτό δεν πάει να πει πως θα προσφέρεις το κορμί σου παντού. Πολλά πράγματα στο μέλλον θα εξαρτηθούν από τις επιλογές σου. Πρόσεχε όμως γιατί παίζει να φας τρελή καζούρα από φίλους αφού κάποιες επιλογές σου είναι «μοντέλα» του Animal Planet.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δουλεύεις, δουλεύεις και για να δουλέψεις έχεις φάει τα χρόνια σου στα θρανία για να πιάσεις 18.500 μόρια για να σπουδάσεις κάτι καλό. Έρχεται στην δουλειά το γκομενάκι και εσύ, αφού θέλεις να «καρφώσεις», την προσλαμβάνεις μόλις πιάσει το δικό σου μόριο… Και μετά σου λέει πως η ζωή δεν είναι άδικη… Αλλά θα περάσεις τρέλα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πρέπει να καταλάβεις πως δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας όταν τουλάχιστον ο ένας εκ των δυο «βλέπεται». Τώρα πώς τα καταφέρνεις και τα περνάς ως «…η φίλη μου» στην γκόμενά σου, δεν το κατανοεί κανείς. Καλό θα είναι να ανάψεις καμιά λαμπάδα… Αυτή την εβδομάδα θα έρθεις πολύ κοντά με κάποιες… φίλες σε σημείο που θα καταφέρεις να μπεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις γυναίκες υπάρχει ένα ρητό που λέει πως «ο μόνος τρόπος για να κάνει ένας άνδρας ευτυχισμένη μια γυναίκα είναι να μείνει ανύπαντρος». Εσύ πιστός στις παραδόσεις δεν χαλάς χατίρι. Αντίθετα αυτή την εβδομάδα κάνεις το μεγάλο κόλπο στο σεξ και γίνεσαι αυτός που λένε: «Ήθελα να ήξερα τι του βρίσκει του… και είναι μαζί του»!

ΙΧΘΥΕΣ: Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου έχεις γίνει για τις γυναίκες σαν τις διαφημίσεις. Δεν πιστεύουν λέξη. Από την άλλη θα έχεις γοητεία και παρ’ όλα αυτά, αρκετές θα «ξύνονται» στην γκλίτσα του τσοπάνη. Έτσι, ακόμα και καμιά φίλη της γκόμενας μπορεί την εβδομάδα αυτή να βρει παρηγοριά. Αν είναι ο άνθρωπος αλτρουιστής…                                                                                     

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr