Κυριακή , 25 Ιούλιος 2021
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Μαρτίου 2016

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Μαρτίου 2016

Η Δεύτερη κατά σειρά έκλειψη του 2016, έρχεται να συνοδέψει την Πανσέληνο στην 3η μοίρα του Ζυγού και να σε βάλει στην διαδικασία να αναζητήσεις ό,τι μπορεί να σε απομακρύνει από αυτούς που αγαπάς!
Ο Ζυγός έρχεται να σου θυμίζει πώς ο πραγματικός πλούτος στη ζωή σου είναι τα πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν… Όμως, στην ζωή αυτή τίποτα δεν είναι δεδομένο και οι σχέσεις μας χρειάζονται καθημερινή, συστηματική και αδιάκοπη διαδικασία ελέγχου, αναθεώρησης και επανεξέτασης, για να λειτουργήσουν σωστά και να σου δώσουν την ισορροπία που αναζητάς. Την ισορροπία αυτή όμως, οφείλεις να την ανακαλύψεις πρώτα εσύ μέσα σου, για να μπορέσεις να τη μοιραστείς και με τους άλλους.
Δίας σε τετράγωνο με Κρόνο
Στην έκλειψη αυτή, το κοσμικό τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο, έρχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να δημιουργήσει αστάθεια και ανισορροπία προς κάθε κατεύθυνση, αλλά κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όπου την περίοδο αυτή ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια, η πιο μικρή αντιπαράθεση, φαντάζει τεράστια και εξαιρετικά δύσκολη στη διαχείρισή της.
Ερμής στον Κριό και Κρόνος ανάδρομος
Ο Ερμής την εβδομάδα αυτή περνά στο ζώδιο του Κριού για να σε κάνει πιο παρορμητικό και διεκδικητικό, από την άλλη όμως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις συμπεριφορές και την επικοινωνία!
Ο Κρόνος από τον Τοξότη περνά σε ανάδρομη πορεία, για να σου δώσει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις τα λάθη σου και να σου θυμίσει πως οτιδήποτε θέλεις να κατακτήσεις, θα το πετύχεις μόνο μέσα από σκληρή και μεθοδική δουλειά!
Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία και τετράγωνο με Κρόνο
Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και με τον Κρόνο, σε καλούν να ορίσεις εσύ το πλαίσιο μέσα στο οποίο θέλεις να κινηθείς, ιδιαίτερα στις προσωπικές σου σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Μπορεί άλλα να περιμένεις και άλλα να βρίσκεις μπροστά σου, όμως να θυμάσαι, πως είσαι συνυπεύθυνος για κάθε εξέλιξη που προκύπτει!
Ήλιος σε τρίγωνο με Άρη
Το τρίγωνο του Ηλίου με τον Άρη θα πυροδοτήσει έναν νέο κύκλο εξελίξεων και θα σου δώσει ώθηση να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να διεκδικήσεις με σθένος το όνειρό σου, τον στόχο σου… Γιατί τελικά, μόνο με διαρκή και καθημερινή προσπάθεια μπορούμε να προχωρήσουμε και να εξελιχθούμε! Να θυμάσαι πως δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα στη τύχη του, όλα ξεκινούν και τελειώνουν σε εσένα!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Μην προσπαθείς να βρεις λόγους και αιτίες αντιπαράθεσης με τους άλλους! Ψάξε να βρεις λόγους για να ταυτιστείς μαζί τους, να τους κατανοήσεις, να τους πλησιάσεις, να επικοινωνήσεις ουσιαστικά μαζί τους την αλήθεια σου και τις ανάγκες σου, αλλά παράλληλα να είσαι πρόθυμος να εξυπηρετήσεις και τις δικές τους ανάγκες! Να θυμάσαι πως όσοι λόγοι κι αν υπάρχουν που μπορεί να σε απομακρύνουν από τους αγαπημένους σου, άλλοι τόσοι υπάρχουν που μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά τους! Και μπορεί από τη φύση σου να τα θέλεις όλα στο εδώ και στο τώρα, να ξέρεις όμως πως τα πράγματα έχουν τους δικούς τους χρόνους εξέλιξης! Γι’ αυτό, σε καμία περίπτωση μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να κρίνεις αρνητικά πρόσωπα και καταστάσεις, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου! Από την άλλη μεριά, η περίοδος αυτή μπορεί να σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες, ίσως και σε κάτι που επεξεργάζεται και μεθοδεύεις εδώ και καιρό. Τώρα, φαίνεται να είσαι πιο κοντά από ποτέ στο σχέδιό σου! Ωστόσο, για σένα του δευτέρου δεκαημέρου η περίοδος αυτή φαίνεται να λειτουργεί αποσταθεροποιητικά, τόσο στην εργασιακή σου ζωή όσο και στις σχέσεις σου, γι’ αυτό είναι σημαντικό τώρα να διαχειριστείς τα πράγματα με ευελιξία και κυρίως με ψυχραιμία, γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!
ΥΓ. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου σε βάζει σε μια διαδικασία αναθεώρησης των επαγγελματικών σου σχεδίων, όπου μπορεί να συναντάς καθυστερήσεις, όπως και σε κάποια νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες, κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, γιατί τα πράγματα έχουν έντονα αποσταθεροποιητικό χαρακτήρα κι εσύ οφείλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες!
Με τον Ζυγό, υπάρχει έντονη αντιπαράθεση και κόντρα στο μεταξύ σας, γι’ αυτό μην… παρατραβάς το σκοινί, γιατί είναι πολύ εύκολο να σπάσει! Με τον Τοξότηένα νέο ξεκίνημα ή η ολοκλήρωση ενός σχεδίου μπορεί να φέρει την επιτυχία και στους δύο! Μπορεί όμως να φέρει και μια νέα γνωριμία, με πολύ έντονα συναισθήματα και εξελίξεις.

ΛΕΩΝ
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις, να κλείσεις εκκρεμότητες, να διαχειριστείς οτιδήποτε μπορεί να σε έχει δυσκολέψει, να πεις αυτό που νιώθεις, αλλά και να εξομολογηθείς το συναίσθημά σου σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο! Παράλληλα, μπορείς να ολοκληρώσεις ένα επεκτατικό σχέδιό σου και να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου, αρκεί να είσαι ξεκάθαρος στο τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και πώς θα το επιτύχεις! Γιατί να θυμάσαι πως στον κύκλο αυτόν θα παίξει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο η δική σου πρωτοβουλία και η διαχείριση των καταστάσεων, προκειμένου να ανοίξεις δρόμους και να κινήσεις τα νήματα, γι’ αυτό οφείλεις να είσαι έτοιμος και κυρίως ευέλικτος! Είναι μια εποχή, που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις προσωπικές σου σχέσεις, να επικοινωνήσεις ουσιαστικά, αλλά κυρίως να ανανεώσεις το τοπίο στην ερωτική σου ζωή. Ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου, δεν αποκλείεται τώρα να σταθεροποιηθεί μια σχέση που ξεκίνησε με την πρώτη έκλειψη του Μαρτίου ή να προκύψει μια νέα γνωριμία, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο παρακάτω! Τα πράγματα ωστόσο, δεν κινούνται με την ίδια θετική διάθεση για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, καθώς μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου, ενώ οικονομικά θέματα ή εκκρεμότητες από το παρελθόν μπορεί να σε δυσκολέψουν.
ΥΓ. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει εμπλοκές ακόμα και σε προγραμματισμένα σχέδια και ιδέες, σε θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σου, αλλά και στην ερωτική σου ζωή και τη σχέση σου! Είναι ωστόσο μια εποχή αναδιοργάνωσης, που θα σε βοηθήσει να δεις πιο αντικειμενικά τα πράγματα και να κάνεις έναν καλύτερο σχεδιασμό, για την επιτυχία των σχεδίων σου! Η νέα θέση του Ερμή ενισχύει πολύ την επικοινωνία σου και σε βοηθά να διαπραγματευτείς οτιδήποτε θέλεις σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα, ενώ δημιουργεί νέα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες.
Με τον Ζυγό ή τον Τοξότη έρχεστε πιο κοντά και ανανεώνεστε, ενώ μια νέα ερωτική ιστορία μπορεί να σας απογειώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις ό,τι χρειάζεσαι για πας τα πράγματα εκεί που θέλεις ή εκεί που έχεις σχεδιάσει! Ο κύκλος αυτός σου χαρίζει ενέργεια, διάθεση, καλή ψυχολογία, αλλά κυρίως υποστήριξη και βοήθεια! Οι φίλοι σου είναι περισσότερο κοντά σου από ποτέ, έτοιμοι να σου σταθούν, να σε βοηθήσουν και να στηρίξουν κάθε προσπάθεια ή φιλόδοξο σχέδιό σου! Οτιδήποτε στηρίζεται σε συνεργασία ή συλλογική προσπάθεια, τώρα μπορεί να προχωρήσει, να εξελιχτεί και να αποδώσει καρπούς! Φυσικά, είναι η δική σου στάση που παίζει ρόλο στις εξελίξεις, μια και είσαι αποφασισμένος να πετύχεις με κάθε κόστος και κάθε τίμημα, κυρίως εσύ του πρώτου δεκαημέρου. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μια ξαφνική ευκαιρία, που σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε ένα όνειρό σου… Όπως και να έχει, οι εξελίξεις είναι άκρως υποστηρικτικές για σένα και το μόνο που χρειάζεται είναι να οργανωθείς και να μεθοδεύσεις τα πράγματα προς όφελός σου! Σημαντικές εξελίξεις θα έχεις και στην ερωτική σου ζωή, αφού αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις και αντιμετωπίζεις τα πράγματα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου βρίσκεται και αυτή στο κλίμα της θετικής επιρροής των ημέρων και γίνεται πιο ζεστή και πιο χαρούμενη.
Βεβαίως, για σένα του δεύτερου δεκαήμερου τα πράγματα μπορεί να μην εξελίσσονται το ίδιο ευχάριστα, καθώς μπορεί να νοιώσεις ένα κλίμα αποσταθεροποίησης, κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες. Όμως, να θυμάσαι, πως τώρα είναι η εποχή που θα ”τσεκάρεις” ποιοι τελικά είναι μαζί σου και ποιοι όχι! Επαγγελματικά θέματα φαίνεται να αναβάλλονται ή ακόμα και να ματαιώνονται, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς μεθοδικά και οργανωμένα στις υποθέσεις σου, αποφεύγοντας καινούργια ανοίγματα, νέες δραστηριότητες ή καινούργιες αρμοδιότητες, ιδιαίτερα πάνω σε αντικείμενα τα οποία δεν γνωρίζεις πολύ καλά.
ΥΓ. Ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος, επηρεάζοντας κυρίως εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, που τώρα βρίσκεσαι σε μια φάση επεξεργασίας και αναθεώρησης των σταθερών δομών τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής ζωής σου! Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο, προκειμένου να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα!
Με τον Ζυγό και τον Κριό, ένας κύκλος ολοκληρώνεται επιτυχώς. Με τονΠαρθένο χρειάζεται προσοχή, γιατί και οι δύο βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη φάση και είναι πολύ πιθανή μια ένταση ή ακόμα και σύγκρουση στο μεταξύ σας.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος και Έκλειψη στον Ζυγό σε καλεί να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν σου, που άνοιξαν είτε πρόσφατα, είτε και παλιότερα… Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία ή ακόμα και τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις, και που καλείσαι να διευθετήσεις, ίσως και οριστικά. Πάντως, δεν αποκλείεται την περίοδο αυτή να καταφέρεις να ολοκληρώσεις μια επαγγελματική προσπάθεια που έχεις ξεκινήσει και που έχεις δουλέψει πολύ σκληρά για την υλοποίησή της, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου. Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, οι προκλήσεις μετατοπίζονται στην καθημερινότητά σου, στα επαγγελματικά σου και στις συνεργασίες σου, καθώς η επικοινωνία σου δυσκολεύει και δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά σου, με τον τρόπο που έχεις προγραμματίσει! Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη στο δικό σου δεκαήμερο προσπαθεί να εκτονώσει την όποια πίεση μπορεί να δέχεσαι στην καθημερινότητά σου, δίνοντάς σου διεξόδους και διευκολύνσεις στην ερωτική σου ζωή.
ΥΓ. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου ανακινεί θέματα σχέσεων και συνεργασιών και σε βάζει σε μια διαδικασία αναθεώρησης πολλών θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητά σου, τη δουλειά σου, αλλά και την συμπεριφορά κάποιων συνεργατών ή και ανωτέρων. Είναι επίσης μια περίοδος που οφείλεις να προσέξεις περισσότερο την υγεία σου και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου!
Με τον Ζυγό και τον Κριό, χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση της σχέσης σας. Με τον Ιχθύ το καλό κλίμα μπορεί προσωρινά να διαταράζεται, όμως το συναίσθημα συνεχίζει να τροφοδοτεί το μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έκλειψη αυτή σου προκαλεί μια εσωτερική αναστάτωση, η οποία απλώνει γύρω σου ένα πέπλο, που δεν σε βοηθά να δεις και να κατανοήσεις ό,τι συμβαίνει γύρω σου με αντικειμενικότητα! Ίσως επίσης, για κάποιο λόγο οι κινήσεις που κάνεις τώρα δεν έχουν την ελευθερία που θα ήθελες, ίσως νοιώθεις πως κάτι σε περιορίζει ή την ανάγκη να συμπαρασταθείς σε ένα πρόσωπο που σε έχει πραγματικά ανάγκη. Ακόμα, οι εκκρεμότητες και οι υποχρεώσεις που έχεις στην καθημερινότητά σου μπορεί να φορτίζουν ιδιαίτερα την ψυχολογία σου! Στα επαγγελματικά σου, δεν αποκλείεται την περίοδο αυτή να καταφέρεις να ολοκληρώσεις κάτι, το οποίο μεθοδεύεις το τελευταίο διάστημα, που μπορεί να σου δώσει και μια οικονομική διευκόλυνση, κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, η περίοδος αυτή και το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο έρχεται να δυσκολέψει τα οικονομικά σου ζητήματα, ίσως και με παλαιότερες εκκρεμότητες, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς και να βάλεις μια τάξη. Χρειάζεται να λειτουργήσεις με απόλυτο μέτρο στις οικονομικές κινήσεις σου, ενώ καλό είναι να μην ανοίξεις καινούργιες συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Επίσης, η εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μία εμπλοκή και στις προσωπικές σχέσεις σου, φιλικές κι ερωτικές, που φαίνεται να εντείνονται. Ιδιαίτερα με τον σύντροφό σου, θέματα του παρελθόντος μπορεί να επανέλθουν για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο και να πυροδοτήσουν ένα νέο κύκλο εντάσεων, απαιτώντας ιδιαίτερη ευελιξία από την μεριά σου!
ΥΓ. Η αναδρομή του Κρόνου έρχεται να επαναφέρει θέματα που σχετίζονται με τις προτεραιότητές σου και το τί τελικά είναι σημαντικό για σένα. Πολύ πιθανόν την περίοδο αυτή να αναθεωρήσεις πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις! Χρειάζεται επίσης ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σου!
Με τον Ιχθύ μπορεί να υπάρξει μια εμπλοκή ή ένα στρεσάρισμα στο μεταξύ σας, αλλά λίγο παρακάτω θα έχεις τη δυνατότητα να το αποκαταστήσεις. Με τονΤοξότη προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Η έκλειψη αυτή ενδέχεται να πυροδοτήσει για μια ακόμα φορά το συναίσθημά σου και να φέρει στο προσκήνιο θέματα, που μπορεί να σε στενοχώρησαν σε σχέση με τον σύντροφο σου! Δεν αποκλείεται την περίοδο αυτή να θελήσεις να κλείσεις οριστικά μια σχέση με ένα πρόσωπο που νιώθεις πως δεν εξυπηρετεί άλλο τις ανάγκες σου, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου. Από την άλλη μεριά, η εποχή αυτή μπορεί να σου δώσει μια διέξοδο ή μια σημαντική ενίσχυση στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν αφορούν και τρίτους. Ακόμα, μια εξέλιξη σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, μπορεί να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, είναι μία εποχή προκλήσεων, που σε καλεί να αναθεωρήσεις όλες τις κινήσεις που σε έχουν φέρει μέχρι εδώ, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Οι συνεργασίες σου περνούν απο… υψηλά τεστ, για το κατά πόσο υποστηρίζουν τις θέσεις και τις απόψεις σου. Ενδεχομένως κι ένα περιβάλλον ανταγωνισμού να μην επιτρέψει την εξέλιξη των σχεδίων σου, όμως αντί να απογοητευτείς, οργάνωσέ τα καλύτερα, ώστε να δρομολογηθούν στην πορεία, γιατί ομολογουμένως τίποτα από ό,τι λαμβάνει χώρα την περίοδο αυτή, δεν φαίνεται να έχει οριστικό χαρακτήρα. Αντίστοιχο κλίμα υπάρχει και στην προσωπική σου ζωή, όπου καλείσαι να διαχειριστείς το όποιο θέμα προκύπτει στη σχέση σου με ψυχραιμία! Δώσε χρόνο και μη βιαστείς σε καμία περίπτωση να πάρεις αποφάσεις, γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.
ΥΓ. Η αναδρομή του Κρόνου δυσκολεύει το κλίμα στην επαγγελματική σου ζωή και πολύ πιθανόν να φέρει αναβολές ή ακόμα και ματαιώσεις σε προγραμματισμένα σχέδιά σου! Ωστόσο, η δυνατότητα να επανεξετάσεις οτιδήποτε νιώθεις πως δεν έχεις χειριστεί επαρκώς, είναι αυτή που μπορεί να σου δώσει παρακάτω την δυνατότητα της επιτυχίας σε ό,τι τώρα δεν ολοκληρώνεται. Ίσως ακόμα την περίοδο αυτή επανεξετάσεις το κατά πόσο καλύπτεσαι από την ήδη υπάρχουσα εργασία σου, αλλά και σε αυτή την περίπτωση μόνο ο χρόνος μπορεί να σου δώσει τις απαντήσεις!
Με τον Παρθένο και τον Τοξότη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Με τον Αιγόκερω έρχεστε πιο κοντά!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίσως είναι η ευκαιρία που περίμενες, που θα σου δώσει την δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε ένα όνειρό σου, να ολοκληρώσεις κάτι που ξεκίνησες στις αρχές του μήνα στα επαγγελματικά σου, ένα σχέδιο, μια ιδέα ή μια φιλοδοξία σου, καθώς η έκλειψη αυτή έρχεται να κλείσει επιτυχώς έναν κύκλο και να σου δώσει ανάταση χαρά και αισιοδοξία! Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Άρη, συνηγορεί στις θετικές εξελίξεις της περιόδου και δημιουργεί μια σειρά θετικών συγκυριών, φέρνοντας κοντά σου πρόσωπα, που μπορούν να σε στηρίξουν επί της ουσίας, αλλά να συσφίξει και τις φιλικές σου σχέσεις ή να φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου, που θα εμπλουτίσουν τον κοινωνικό σου κύκλο. Η ερωτική σου ζωή μπαίνει σε καινούργιες διαδρομές, είτε ανανεώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε με μια νέα γνωριμία, που ανανεώνει σημαντικά το συναίσθημά σου, κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Εκμεταλλεύσου την καλή ενέργεια της περιόδου για να δημιουργήσεις, να εκφραστείς, να ανασυνταχθείς και να λάμψεις!
ΥΓ. Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου τα πράγματα έχουν σαφώς έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αφού τόσο το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο όσο και η αναδρομή του Κρόνου, φέρνουν έντονες ανακατατάξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ενδεχομένως να έρθεις αντιμέτωπος με παρελθοντικά ζητήματα, αναβολές και ματαιώσεις σχεδίων. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις στην παρούσα φάση, γιατί μόνο ο χρόνος μπορεί να σε κάνει να δεις τα πράγματα με αντικειμενικότητα!
Με τον Κριό και τον Ζυγό ανοίγεις καινούργια κεφάλαια, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Με τον Τοξότη, υπάρχει μεγάλη έλξη, αλλά και ένταση.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος και έκλειψη στο ζώδιό σου, κάνει τα πάντα να κινούνται μέσα σε ένα συναισθηματικό… σύννεφο, που δημιουργεί έντονες ανάγκες και επιθυμίες, ενώ οι σχέσεις σου την περίοδο αυτή δείχνουν να ισορροπούν πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί… Αλλά θέλεις εσύ και αλλά μπορεί να σου επιβάλουν οι άλλοι, γεγονός που προκαλεί μια αναστάτωση στον ψυχισμό σου. Ίσως και εσύ τώρα να θελήσεις να κλείσεις οριστικά μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, που πλέον δεν έχει κάτι άλλο να σου προσφέρει ή δεν έχεις την επιθυμία να την διατηρείς άλλο στη ζωή σου! Ίσως ένας νέος κύκλος που ανοίγει τώρα, να σε κάνει να πάρεις αποφάσεις, καθώς ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα συνεργασία, μια καινούργια ευκαιρία, να σου δώσει ενδιαφέρουσες προοπτικές. Ίσως, ένας νέος έρωτας που ανοίγεται μπροστά σου, να χρωματίσει πολύ ευχάριστα την καθημερινότητά σου, τη διάθεσή σου και κυρίως το συναίσθημά σου, κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου.
ΥΓ. Για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο, αλλά και η αναδρομή του Κρόνου, δημιουργούν ένα περιβάλλον ανακατατάξεων στην καθημερινότητά σου, στην επικοινωνία σου, στις συζητήσεις ή τις διαπραγματεύσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου! Προσοχή και στις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα, καθώς μπορεί να επανέλθουν προβλήματα του παρελθόντος, δημιουργώντας εντάσεις στο μεταξύ σας.
Με τον Κριό χρειάζεται προσοχή, γιατί το κλίμα είναι πολύ ευαίσθητο και για τους δύο! Με τον Τοξότη αλλά και με τον Δίδυμο, κάτι καινούργιο και άκρως ανανεωτικό ξεκινά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι κάτι μέσα σου, που σε σπρώχνει να ξεφύγεις, να αλλάξεις, να ανανεωθείς, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις διαφορετικά πράγματα από ό,τι μέχρι σήμερα! Και θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να το κάνεις, αλλά και για να έρθεις πιο κοντά σε κάτι που μπορεί να οργανώνεις το τελευταίο διάστημα, όπως ένα σχέδιο, μια ιδέα σου, έναν καινούργιο μαθησιακό κύκλο, μια επέκταση που αφορά το εξωτερικό, κάτι που κορυφώνεται και σου δίνει πολύ μεγάλη ικανοποίηση, αφού είναι η δική σου προσπάθεια που το έχει φέρει ως εδώ! Η κοινωνική σου ζωή σου προσφέρει ευκαιρίες διεξόδου, ανανέωσης και διεύρυνσης των γνωριμιών σου. Παράλληλα, ασχολείσαι με πιο ιδιαίτερα ενδιαφέροντα όπως η Τέχνη, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ανανέωση που προσφέρεται στην ερωτική σου ζωή. Ίσως μια νέα γνωριμία που έρχεται την περίοδο αυτή, κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, να είναι ό,τι χρειάζεται για να ξεφύγεις και να ζήσεις τη διαφορετικότητα και τον παλμό μιας νέας ερωτικής ιστορίας…
ΥΓ. Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, η αναδρομή του Κρόνου αλλά και το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο, την περίοδο αυτή έρχεται να δημιουργήσει θέματα που σχετίζεται με τα οικονομικά σου ζητήματα, ιδιαίτερα αν αφορούν τρίτους! Καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση και με ευελιξία τις καταστάσεις, δίνοντας μια οριστική λύση σε οτιδήποτε μέχρι τώρα δεν έχεις τακτοποιήσει. Ίσως ακόμα να προκύψουν μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου που επηρεάζουν άμεσα και εσένα.
Με τον Ζυγό και τον Κριό, έχεις πολλά πράγματα να ανταλλάξεις, να συζητήσεις, να επεκτείνεις, να συνεργαστείς, αλλά και να νιώσεις!

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Βάλε προτεραιότητες, ανάλαβε πρωτοβουλίες, διαχειρίσου ό,τι μπορεί να σε δυσκολεύει και κυρίως μην αφήνεις εκκρεμότητες, που μπορεί να τις βρεις παρακάτω μπροστά σου! Η έκλειψη αυτή έρχεται να πιέσει την καθημερινότητά σου, ανοίγοντας μια σειρά θεμάτων, ενώ στην προσωπική σου ζωή ίσως κάποιο πρόσωπο χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη φροντίδα και την συμπαράσταση σου. Αλλά και στο χώρο της δουλειάς ίσως να χρειαστεί να εξυπηρετήσεις κάποιους συναδέλφους. Όλο αυτό το σκηνικό δημιουργεί και μια εσωτερική πίεση, που μπορεί να σε κάνει πολύ εύκολα να απομονωθείς, να κλειστείς στον εαυτό σου και να κρατήσεις αποστάσεις από τους γύρω σου! Το θετικό σενάριο της περιόδου αυτής, αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα, κυρίως αυτά που αφορούν τρίτους, όπως τράπεζες, εφορία, διατροφές, κλπ., που εξυπηρετούνται με μια μεγαλύτερη ευκολία. Δεν αποκλείεται και μια εναλλακτική που προκύπτει από τα οικονομικά ενός συνεργάτη ή του συντρόφου σου, ενώ δεν αποκλείεται στον κύκλο αυτόν να υπάρξει μια σημαντική οικονομική διευκόλυνση που πραγματικά σου δίνει μια ανάσα, ή μια επαγγελματική αναβάθμιση από την οποία ωφελείσαι οικονομικά, κυρίως εσύ του πρώτου δεκαημέρου!
ΥΓ. Τόσο η αναδρομή του Κρόνου στον Τοξότη, όσο και το τετράγωνό του με τον Δία, δημιουργούν ένα περιβάλλον αναβολών και ματαιώσεων σε προγραμματισμένα σχέδια, αλλά και δυσκολίες στα ερωτικά σου, με ένα κλίμα έντασης, συναισθηματικής φόρτισης και διαφωνιών.
Με το Ζυγό και τον Κριό, καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις, προσωρινά τουλάχιστον. Με τον Ιχθύ μπορείς να ανοίξεις έναν καινούριο κύκλο στο μεταξύ σας ή μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τι είναι σημαντικό για σένα; Ποιες είναι οι προτεραιότητές σου; Μήπως τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και ό,τι μέχρι χτες ήταν σημαντικό, τώρα περνά σε δεύτερη μοίρα; Ο κύκλος αυτός σε βάζει στη διαδικασία της αναθεώρησης των αξιών, των προσώπων, των καταστάσεων και σου δίνει τη δυνατότητα να δεις ξεκάθαρα τι τελικά έχει αξία για σένα, τι σε κάνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο και τι όχι. Επίσης, θα σου δώσει τη δυνατότητα να διαχειριστείς πολύ καλύτερα τα οικονομικά σου θέματα και να ολοκληρώσεις επιτυχώς έναν κύκλο που έχει ανοίξει στις αρχές του μήνα. Ένα οικονομικό άνοιγμα, μια διευκόλυνση, μια διαπραγμάτευση μπορεί να καταλήξει σε επιτυχή συμφωνία, από την οποία ωφελείσαι σημαντικά. Ίσως ακόμα και μια νέα συνεργασία να σου ανοίξει νέους οικονομικούς ορίζοντες. Παράλληλα, η περίοδος αυτή δημιουργεί έντονα συναισθήματα, έντονες επιθυμίες και διαθέσεις, που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο μπορείς να μοιραστείς δυνατές ερωτικές εμπειρίες, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου.
ΥΓ. Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου τα πράγματα φαίνεται να κινούνται σε ένα πιο δύσκολο κλίμα. Το τετράγωνο μεταξύ του Δία και του Κρόνου, αλλά και η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, ανοίγουν ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία, ενώ παράλληλα επανεξετάζεις σχέσεις και συνεργασίες που δεν σε εξυπηρετούν πλέον! Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεσαι χρόνο και όχι βιαστικές κινήσεις κι αποφάσεις.
Με τον Ιχθύ έχεις πολύ συναίσθημα να μοιραστείς, ενώ με τον Κριό ζεις έντονο πάθος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ακόμα και αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι όπως ακριβώς τα είχες σχεδιάσει, ο κύκλος αυτός έρχεται να σου ανοίξει καινούργιες διαδρομές στην επαγγελματική σου δράση και να σου δώσει τη δυνατότητα μιας επέκτασης! Τώρα μπορείς να κάνεις ένα βήμα μπροστά, να ολοκληρώσεις ένα σχέδιο που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα, να κλείσεις μια επιτυχή συμφωνία, που μπορεί να μην είναι στα μέτρα που εσύ έχεις ορίσει, μα τελικά θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα. Ίσως ακόμα να δεχτείς μια στήριξη από έναν συνάδελφο ή συνεργάτη, που σε βοηθά ουσιαστικά στην εξέλιξη των σχεδίων σου, ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Είναι πολύ σημαντικό ωστόσο, να είσαι οργανωμένος, μεθοδικός και απόλυτα συγκεκριμένος σε ό,τι στοχεύεις, για να είσαι και περισσότερο αποτελεσματικός.
ΥΓ. Για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, ο κυβερνήτης σου Κρόνος, που περνά σε αναδρομή πορεία, ενώ σχηματίζει και τετράγωνο με τον Δία, σε βάζει σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις συμφωνίες, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις της προηγούμενης περιόδου, αλλά και να επανεξετάσεις κάποιες σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές. Δες, παρατήρησε και οργανώσου καλύτερα, χωρίς να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, γιατί παρακάτω μπορεί κι αυτές να αναθεωρηθούν.
Προσοχή με τον Παρθένο και τον Τοξότη, γιατί αφενός τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, αφετέρου μπορεί να υπάρξει ένα περιβάλλον έντονων διαφωνιών μεταξύ σας. Με τον Ιχθύ, παρόλο που μπορεί να υπάρξουν εμπλοκές σε θέματα επικοινωνίας, είναι πολύ εύκολο το συναίσθημα μεταξύ σας να επικρατήσει και να σας φέρει κοντά!

Πηγή: boro