Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Ο Καμμένος έκανε υποναύαρχο την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα

Με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Άμυνας το ελληνικό Κράτος απονέμει τον τίτλο της υποναυάρχου στην ηρωίδα της Επανάστασης του 1821.

Σχεδόν δύο αιώνες μετά την Επανάσταση,με απόφαση του Πάνου Καμμένου απονέμεται στη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, ο βαθμός του Υποναυάρχου επί τιμή, ο Πολεμικός Σταύρος Α΄ Τάξεως και το Μετάλλιο Εξαίρετων Πράξεων.

Την απόφαση ενέκρινε ο υπουργός Άμυνας ενώ την σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας υπογράφει ο Αρχιπλοίαρχος Ιωάννης Καλογερόπουλος ΠΝ.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Ήχησε το 112 στην Ιεράπετρα Λασιθίου -Εκτεταμένες καταστροφές σε οδικό δίκτυο και καλλιέργειες

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Κρήτη δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε αρκετές περιοχές του νησιού. Ο κρατικός …

Daily-News.GR