Το παγωτό σοκολάτας είναι το αγαπημένο γλύκισμα μικρών και μεγάλων. Μάλιστα, με τη συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη μπορεί κανείς να φτιάξει παγωτό σοκολάτας χωρίς ζαχαρούχο …
Διαβάστε περισσότερα »Μαγειρική
Νέες Φέτες Ζωής Superfoods από το Κρίς Κρίς
Τρεις ισορροπημένες και γευστικές προτάσεις με μοναδικούς συνδυασμούς superfoods. Το Κρίς Κρίς, για περισσότερα από 50 χρόνια αποτελεί την καθημερινή επιλογή του ελληνικού νοικοκυριού, καθώς …
Διαβάστε περισσότερα »Tήνος: Τo Chefs Dinner επιστρέφει στο Thama -Οι 5 σεφ που υποδέχονται Δημήτρης Κατριβέσης και Μαριάντα Πιερίδη
Αυτό που προγραμματίζεται στην Τήνο στις 28 Μάϊου δεν είναι ένα οποιοδήποτε γαστρονομικό event, αλλά ένα καθιερωμένο ραντεβού υψηλής γαστρονομικής στάθμης. Ο Δημήτρης Κατριβέσης και …
Διαβάστε περισσότερα »Παγωτό φράουλα με 3 υλικά -Συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη
Η θερμοκρασία έχει ανεβεί και το παγωτό φράουλα με μόλις 3 υλικά αποτελεί ιδανική επιλογή. Με τη συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη, θα έχετε εύκολο και …
Διαβάστε περισσότερα »Παγωτό στρατσιατέλα με 3 υλικά -Του Δημήτρη Μακρυνιώτη
Πεντανόστιμο παγωτό στρατσιατέλα με 3 υλικά με τη συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη. Οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν και ένα δροσερό σνακ είναι ιδανικό. Υλικά …
Διαβάστε περισσότερα »Το νέο illy single origin Costa Rica ήρθε στην Ελλάδα, μέσα από ένα απολαυστικό γαστρονομικό ταξίδι!
Μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε στην Ελλάδα το πρώτο παγκόσμιο λανσάρισμα του καφέ illy Costa Rica, που η illycaffè παράγει και διανέμει αποκλειστικά για …
Διαβάστε περισσότερα »Τα Fridays εξηγούν γιατί τόσα χρόνια όλοι τρώμε λάθος το burger και πώς τρώγεται σωστά
Αν λάβουμε υπόψη τους ισχυρισμούς των Fridays τότε σίγουρα όλοι τρώγαμε εδώ και χρόνια τα burgers λάθος. Και ποιος λοιπόν είναι ο σωστός τρόπος; Ανάποδα. …
Διαβάστε περισσότερα »Τα Fridays εξηγούν γιατί τόσα χρόνια όλοι τρώμε λάθος το burger και πώς τρώγεται σωστά
Αν λάβουμε υπόψη τους ισχυρισμούς των Fridays, τότε σίγουρα όλοι τρώγαμε εδώ και χρόνια τα burgers λάθος. Και ποιος λοιπόν είναι ο σωστός τρόπος; Ανάποδα… …
Διαβάστε περισσότερα »Συνταγή για καροτόπιτα: Πανεύκολη, με εκπληκτική γεύση που θα σε ξετρελάνει -Αξίζει να τη δοκιμάσεις
Έχετε δοκιμάσει ποτέ καροτόπιτα; Ήρθε η ώρα. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για έναν που αγαπά τις ωραίες γεύσεις είναι να απολαμβάνει ένα κομμάτι πίτα …
Διαβάστε περισσότερα »Τραγανά μπισκότα κανέλας -Τοπ συνταγή
Με αυτή τη συνταγή για μπισκότα κανέλας, θα μυρίσει όλο το σπίτι. Φτιάξτε εύκολα μπισκότα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι ενώ η μυρωδιά από …
Διαβάστε περισσότερα »Πώς να «ξαναζωντανέψετε» το μπαγιάτικο ψωμί σας -Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά [βίντεο]
Σας έχει μείνει ψωμί, το οποίο δεν είναι φρέσκο αλλά δεν θέλετε να το πετάξετε; Μπορείτε να «ζωντανέψετε» ξανά την μπαγιάτικη φρατζόλα σας μέσα σε …
Διαβάστε περισσότερα »Το πιο εύκολο κανταΐφι -Του Δημήτρη Μακρυνιώτη
Με αυτή τη συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτης θα φτιάξετε το πιο εύκολο κανταΐφι. Αν ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τη συνταγή, θα φτιάξετε το πιο τέλειο, …
Διαβάστε περισσότερα »Πίτα Θεσσαλίας χωρίς φύλλο -Συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη
Φτιάχνοντας τη συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη για πίτα Θεσσαλίας χωρίς φύλλο, έχουμε ένα γευστικό πιάτο πολύ σύντομα και εύκολα. Η συνταγή είναι πολύ απλή και …
Διαβάστε περισσότερα »Πώς θα κόψετε κρεμμύδια χωρίς να κλάψετε -Το απλό κόλπο με το χαρτί κουζίνας [βίντεο]
Πώς θα γίνει να μην κλαίτε κάθε φορά που καθαρίζετε κρεμμύδια; Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας. Αναμφίβολα, θα σας έχει τύχει …
Διαβάστε περισσότερα »Πήγαμε για μάθημα sushi: Ο σεφ Σωτήρης Κοκιούσης μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε εύκολα maki rolls στο σπίτι
Στα πριβέ μαθήματα μαγειρικής του Wokshop ανακαλύψαμε ότι είναι πιο εύκολο από όσο φανταζόμαστε να μαγειρέψουμε sushi στο σπίτι. Μοιραζόμαστε μαζί σας την εμπειρία αλλά …
Διαβάστε περισσότερα »Κέικ σοκολάτας χωρίς μίξερ -Τοπ συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη
Το κέικ σοκολάτας χωρίς μίξερ είναι εύκολο, γρήγορο και το κυριότερο όλων, πεντανόστιμο με αυτή τη συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη. Άλλωστε, η εκτέλεση για τη …
Διαβάστε περισσότερα »Συνταγή για γίγαντες στο φούρνο κοκκινιστούς
Μια παραδοσιακή συνταγή για γίγαντες που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Μετά το Πάσχα, που το κρέας είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο γιορτινό τραπέζι, θέλουμε …
Διαβάστε περισσότερα »Σεφ αποκαλύπτει το μυστικό για τέλεια τηγανητά αβγά
Μια σεφ με 15 χρόνια προϋπηρεσίας αποκαλύπτει το μυστικό για τέλεια τηγανητά αβγά. Η Alissa Fitzgerald περιγράφει στο Insider το ένα και μοναδικό, πολύ απλό …
Διαβάστε περισσότερα »Τέλεια καρμπονάρα με 9 υλικά, χωρίς κρέμα γάλακτος -Συνταγή κριτή του Masterchef
Είναι γνωστό πως η αυθεντική καρμπονάρα δεν έχει κρέμα γάλακτος. Η παρακάτω συνταγή κριτή του MasterChef θα σας εντυπωσιάσει. Ο κριτής του Masterchef Australia Τζοκ …
Διαβάστε περισσότερα »Θρεπτικά σοκολατάκια με 2 υλικά -Συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη
Τα σοκολατάκια είναι το αγαπημένο γλύκισμα μικρών και μεγάλων και αυτή η συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη είναι εύκολη και πεντανόστιμη. Για αυτή τη συνταγή για …
Διαβάστε περισσότερα »Συνταγή για αυγοσαλάτα -Βελούδινη υφή, τέλεια γεύση
Μια δροσερή συνταγή για να συνοδέψετε το κρέας. Τα αυγά πρωταγωνιστούν στο Αναστάσιμο δείπνο μιας και το έθιμο θέλει να τα τσουγγρίζουμε λίγο πριν ή …
Διαβάστε περισσότερα »3 απίθανες συνταγές με τσουρέκι που περίσσεψε από το πασχαλινό τραπέζι
Τρεις συνταγές που γίνονται με βάση το τσουρέκι. Το τσουρέκι είναι από τα αγαπημένα μας γλυκά ψωμιά που πρωταγωμιστούν στο πασχαλινό τραπέζι, ενώ είναι από …
Διαβάστε περισσότερα »Συνταγή για αρνάκι φρικασέ – Αντί για μαγειρίτσα
Η συνταγή για το γιορτινό τραπέζι. Το αρνάκι φρικασέ είναι ένα πολύ νόστιμο φαγητό που κρύβει μέσα του όλα τα ανοιξιάτικα αρώματα. Το συγκεκριμένο φαγητό …
Διαβάστε περισσότερα »Πασχαλινά κουλουράκια του Άκη: Μοσχομυρωδάτα, σε σχήμα κουνελιού [εικόνες]
Το άρωμά τους, μαζί με αυτό του τσουρεκιού, σημαίνουν ένα πράγμα: Το Πάσχα είναι κοντά. Ο λόγος, φυσικά, για τα πασχαλινά κουλουράκια. Ένα αγαπημένο ελληνικό …
Διαβάστε περισσότερα »Συνταγή για εκμέκ με (ό,τι περισσέψει από το) τσουρέκι
Το εκμέκ τσουρέκι είναι μια παραλλαγή του γλυκού εκμέκ καταΐφι. Ακολουθεί μια υπέροχη συνταγή για να μην πετάξουμε το μπαγιάτικο τσουρέκι. Εκμέκ είναι μια τουρκική …
Διαβάστε περισσότερα »Κουλουράκια της τεμπέλας: 2 εύκολες συνταγές
Με τα κουλουράκια της τεμπέλας θα λυθούν τα… χέρια σε όσους έχουν περιορισμένο χρόνο αλλά θέλουν να μαγειρέψουν. Το Πάσχα απέχει μόνο ελάχιστες ημέρες και …
Διαβάστε περισσότερα »Τσουρέκι: Τρεις τοπ συνταγές, πολίτικο, με ζαχαρούχο και γεμιστό
Το τσουρέκι είναι ένα από τους πρωταγωνιστές στο τραπέζι του Πάσχα και αν επιλέξετε να το φτιάξετε στο σπίτι, τότε ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω …
Διαβάστε περισσότερα »Γλυκό ψυγείου της μαμάς -Συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη
Όποιος δεν έχει δοκιμάσει έστω και μία φορά το γλυκό ψυγείου της μαμάς, πρέπει να φτιάξει αυτή τη συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη. Δροσιστικό, φανταστικό αποτέλεσμα …
Διαβάστε περισσότερα »Kora Bakery: Μέσα στο εργαστήριο του πιο πολυσυζητημένου φούρνου στο Κολωνάκι -Γιατί έχει ουρές για ψωμί με προζύμι;
Πώς παράγεται το ψωμί με προζύμι που χρειάζεται τριάντα έξι ώρες για να ωριμάσει και πως παρασκευάζονται τα αφράτα κρουασάν που κάνει ουρές όλο το …
Διαβάστε περισσότερα »Εύκολο τσουρέκι, χωρίς μίξερ -Αφράτο, με δύο σούπερ tips
Πλησιάζει το Πάσχα και αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα για συνταγές για τα παραδοσιακά γλυκίσματα, όπως το τσουρέκι. Οι προετοιμασίες των νοικοκυρών για τον …
Διαβάστε περισσότερα »