Κυριακή , 7 Μάρτιος 2021

Μαγειρική

Φαρφάλες με καπνιστό σολομό και γκράπα

Υλικά 500 γρ. φαρφάλες200-220 γρ. κρέμα γάλακτος100 γρ. καπνιστό σολομό½ κ.γλ. πάπρικααλάτι1 σφηνοπότηρο γκράπα2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα Εκτέλεση Βήμα 1: Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο …

Διαβάστε περισσότερα »

Ο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσεις τον χρόνο προετοιμασίας στην κουζίνα

Είναι μια από τις στρατηγικές του επαγγελματία που διδάσκεται στις μαγειρικές σχολές, ένα μυστικό που λύνει τα χέρια στην καθημερινή μαγειρική. «Μise en place» τη …

Διαβάστε περισσότερα »

Ο υγιεινότερος τρόπος να φτιάχνεις κεφτεδάκια χωρίς να θυσιάζεις τίποτα από τη γεύση

Λένε πως τα κεφτεδάκια τα προτιμάμε έτσι όπως τα μάθαμε από το σπίτι μας, μόνο που η συνταγή της γιαγιάς δεν είναι απαραίτητα και η …

Διαβάστε περισσότερα »

Πώς να κάνεις τις κατεψυγμένες λιχουδιές να μοιάζουν φρέσκες και σπιτικές

Τα κατεψυγμένα προϊόντα για φούρνο, πίτες και πιτάκια με δυο λόγια, λύνουν πραγματικά τα χέρια, απλοποιώντας κατά πολύ τον χρόνο προετοιμασίας. Μόνο που τις περισσότερες …

Διαβάστε περισσότερα »