Κυριακή , 5 Ιούλιος 2020

Μαγειρική

Τυρόπιτα περέκ -Η πανεύκολη ποντιακή λιχουδιά που απολαμβάνεις χωρίς ενοχές

Ένα από τα πιο ταπεινά, αλλά διάσημα και χορταστικά φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Η τυρόπιτα. Το λατρεμένο έδεσμα το βρίσκουμε σε δεκάδες παραλλαγές. Αλλοι το …

Διαβάστε περισσότερα »

Ερευνα YouGov: Πίτσα και μακαρόνια η δημοφιλέστερη κουζίνα στον κόσμο

Αδιαμφισβήτητη νικήτρια στη μάχη της δημοφιλέστερης κουζίνας στον κόσμο στέφθηκε η ιταλική, αφού σε έρευνα του YouGov σε 24 χώρες η πλειοψηφία των 25.000 ερωτηθέντων …

Διαβάστε περισσότερα »

Αυτό το νόστιμο superfood δεν πρέπει να το τρώτε μόνο την Καθαρά Δευτέρα -Θρεπτικό, με λίγες θερμίδες

Ταραμάς, χαλβάς, παραδοσιακή Λαγάνα και χταποδάκι. Η Καθαρά Δευτέρα είναι εδώ και το έθιμο θέλει να πετάξουμε χαρταετό και να φάμε παρέα με οικογένεια και …

Διαβάστε περισσότερα »

Fougasse: Η γαλλική λαγάνα είναι πεντανόστιμη, γίνεται εύκολα και τρώγεται μόλις τη βγάλεις στο τραπέζι

Η Καθαρά Δευτέρα είναι μια ανάσα μακριά και τα Σαρακοστιανά, θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι στο τραπέζι. Θαλασσινά, νηστίσιμα, παραδοσιακά, γεύσεις οικείες από την παιδική μας ηλικία. Λίγο …

Διαβάστε περισσότερα »

To μυστικό συστατικό από την Κορέα που χρησιμοποιούν οι τοπ σεφ -Πικάντικο, το βρίσκεις παντού

Λατρεύουμε τα πιάτα από διαφορετικές κουζίνες με περίεργες γεύσεις. Πικάντικα, γλυκόξινα, καυτερά πιάτα ιντριγκάρουν τους ουρανίσκους μας. Πολλά υλικά μπορούν να νοστιμέψουν τα πιάτα μας. …

Διαβάστε περισσότερα »

Πώς να φτιάξεις το τέλειο ρόφημα σοκολάτας -Οι λαχταριστές «βόμβες σοκολάτας» που έγιναν viral [εικόνες]

Λατρεύουμε τη σοκολάτα σε όλες της τις μορφές, τα σχήματα και τις γεύσεις. Γάλακτος, υγείας, λευκή, σε κομματάκια, ολόκληρες, σε ζεστό ρόφημα. Λαχταριστή και γλυκιά …

Διαβάστε περισσότερα »

Ο υγιεινός τρόπος να φτιάξεις pancakes χωρίς πολλές θερμίδες αλλά με υπέροχη γεύση

Λατρεύουμε τα γλυκά, κάθε μέρα και κάθε στιγμή. Σήμερα, όμως, μπορούμε να φάμε και επισήμως χωρίς ενοχές. Είναι η «Pancake Day» ή αλλιώς «Shrove Tuesday», όπου στο …

Διαβάστε περισσότερα »