Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μαγειρική

Ο απλός τρόπος να απογειώσεις κάθε πιάτο που βγαίνει από την κουζίνα σου – Newsbeast

Είναι εδώ για να απογειώσει τη γεύση στα πάντα, από ψητά κρεατικά, ψαρικά, ζυμαρικά και μανιτάρια μέχρι βραστά λαχανικά και ψωμί ψημένο. Το βούτυρο δεν …

Διαβάστε περισσότερα »

Το μεγάλο λάθος που κάνεις όταν ψιλοκόβεις λαχανικά – Newsbeast

Το κόψιμο των λαχανικών δεν είναι επιστήμη, μιας και περιλαμβάνει όμως μαχαίρι χρειάζεται και προσοχή και επιδεξιότητα. Το μαχαίρι πρέπει να είναι καλά ακονισμένο και …

Διαβάστε περισσότερα »

Πώς να κάνετε σπιτικά καραμελωμένα μήλα – Newsbeast

Υλικά 8 λεπτά ξυλάκια παγωτού 8 μεσαία μήλα 400 γρ. καραμέλες βουτύρου 2 κ. σ. νερό Για το γαρνίρισμα Ψιλοκομμένες καραμέλες φυστικοβούτυρου Θρυμματισμένα πρέτζελ Ψιλοκομμένα …

Διαβάστε περισσότερα »

Δύο έξυπνα κόλπα για να δείτε αν τα αβγά σας είναι φρέσκα – Newsbeast

Γεμάτα σε πρωτεΐνη και θρεπτικά συστατικά, τα αβγά αποτελούν ένα από τα αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων. Μαγειρεύονται σε διάφορες εκδοχές -ομελέτα, βραστά, τηγανητά κ.α.- …

Διαβάστε περισσότερα »

Κοτόπουλο γεμιστό με πέστο, τυλιγμένο σε φέτες προσούτο – Newsbeast

Υλικά 4 μισά στήθη κοτόπουλου (χωρίς κόκαλο και πέτσα) 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα πέστο 4 λεπτές φέτες προσούτο Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς …

Διαβάστε περισσότερα »

Το μυστικό για τη σος της σαλάτας που δεν γνώριζες – Newsbeast

Ο αυστραλός σεφ, εστιάτορας και τηλεοπτική διασημότητα Curtis Stone έχει βασίσει ένα καλό μέρος της καριέρας του στις επαγγελματικές κουζίνες στις σαλάτες. Ακόμα και στα …

Διαβάστε περισσότερα »