Δευτέρα , 8 Μάρτιος 2021

Μαγειρική

Το κόλπο για να καραμελώνεις κρεμμύδια στον μισό χρόνο – Newsbeast

Τα καραμελωμένα κρεμμύδια τα αγαπούν όλοι εκτός από τον μάγειρα, όπως λέγεται συχνά, καθώς το καραμέλωμα είναι μια αργή και βασανιστική διαδικασία που σε χρειάζεται …

Διαβάστε περισσότερα »

Η μαγειρική τεχνική που απογειώνει τις σάλτσες – Newsbeast

Εξαιρετικά απλή και απαραίτητη στη γαλλική κουζίνα, είναι μια γρήγορη τεχνική για το δέσιμο της σάλτσας, ώστε να αποδίδει πηχτά και βελούδινα αποτελέσματα. Roux τη …

Διαβάστε περισσότερα »

Σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς με δύο μόνο υλικά – Newsbeast

Υλικά 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη 250 γραμμάρια σοκολάτα λευκή ψιλοκομμένη (ή μπορείτε να διαλέξετε μαύρη) 1 φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς …

Διαβάστε περισσότερα »

Σούπα κάστανο βελουτέ – Newsbeast

Υλικά 8 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου 1 1/2 κιλά κάστανα ξεφλουδισμένα 1 φλ. τσαγιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κλαράκια φρέσκο μαϊντανό 2 γαρίφαλα 1 φύλλο δάφνης 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 3/4 …

Διαβάστε περισσότερα »

Πώς να φτιάξετε σπιτική σάλτσα gravy για την χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα – Newsbeast

Υλικά 1 φύλλο δάφνης 1 κλαδάκι θυμάρι Τα εντόσθια της γαλοπούλας 4 μπαλίτσες μαύρο πιπέρι 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 25 γρ. αλεύρι Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Τοποθετήστε …

Διαβάστε περισσότερα »