Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Ανήλικος στο Αγρίνιο έβγαλε βρέφος έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο, στη διάρκεια του οποίου απειλήθηκε η ζωή ενός μωρού, μόλις δέκα μηνών. Μάλιστα, για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος.

Του ανταποκριτή μας από το agriniopress.gr στο Αγρίνιο

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, χθες Παρασκευή 1 Ιουνίου το πρωί, στο Αγρίνιο, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις Έλληνες, (δυο άνδρες – μια γυναίκα), ηλικίας 66, 12 και 33 ετών αντίστοιχα.

Ο 12χρονος σε χρόνο που απουσίαζαν από την οικία, οι άλλοι δυο δράστες – σύνοικοί του, οι οποίοι είναι παππούς και θεία του, λόγω διαπληκτισμού με την 13χρονη αδερφή του, πήρε τον δέκα μηνών ανιψιό του και τον έθεσε έξω από τα προστατευτικά κάγκελα του μπαλκονιού πρώτου ορόφου, όπου διαμένουν, απειλώντας ότι θα τον αφήσει να πέσει στο κενό, θέτοντας τον σε άμεσο κίνδυνο.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Κατέρρευσε το κυβερνητικό επιχείρημα για τον κόφτη -Δυνατή η μείωση του ΕΦΚ, η 13η σύνταξη και ο 13ος μισθός»

Στην πολιτική και οικονομική συγκυρία, καθώς και στον σχεδιασμό των επόμενων πολιτικών και οργανωτικών πρωτοβουλιών …

Daily-News.GR