Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Πώς να φροντίσεις την ενυδάτωση σου φέτος το καλοκαίρι

Οι πρώτοι μικροί καύσωνες της πόλης έφτασαν και εμείς ξεκινήσαμε ήδη να νιώθουμε όλο και λιγότερο ενυδατωμένες. Μπορεί να φταίει ότι δεν καταφέραμε, για ακόμη μια χρονιά, να πίνουμε τουλάχιστον1,5L λίτρα νερό την ημέρα, ή ότι δεν φροντίσαμε αρκετά το σώμα και το πνεύμα μας. Διότι, όσο ο ήλιος θα είναι καθημερινά παρών και με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες, τα επίπεδα κόπωσης θα ανεβαίνουν και εμείς, είτε βρισκόμαστε σε κάποια παραλία, είτε στο γραφείο, θα χρειαστεί να φροντίσουμε την ΑΥΡΑ μας λίγο παραπάνω και να ενυδατωνόμαστε διαρκώς.

Εκτός, λοιπόν, από το αντηλιακό που πρέπει να χρησιμοποιούμε καθημερινά, χρειαζόμαστε και μερικά ακόμη tips για να παραμείνουμε ενυδατωμένες, έχοντας λαμπερό και απαλό δέρμα για ακόμη ένα Καλοκαίρι!

Φρόντισε το πρόσωπο σου με μια μάσκα ενυδάτωσης

Σημαντικό ρόλο στην εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς σου έχει η μάσκα προσώπου που χρησιμοποιείς. Διότι, εκείνη είναι που σε έχει σώσει από τις μεγαλύτερες αφυδατώσεις δέρματος, αλλά και κάθε φορά που θέλησες να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ! Η χρήση της μάσκας προσώπου δύο με τρεις φορές την εβδομάδα φροντίζει να σε ενυδατώνει και να σε βοηθάει να κρατάς μια υγιή επιδερμίδα.

Φρόντισε ο χώρος σου να έχει την απαραίτητη υγρασία

Σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε να ανοίγεις το κλιματιστικό σου στους 16 βαθμούς, αλλά ο χώρος σου πρέπει να είναι δροσερός. Οι υψηλές θερμοκρασίες στο σπίτι ή το γραφείο, όχι μόνο δεν αντέχονται αλλά επηρεάζουν και το δέρμα σου. Εάν πάλι η χρήση κλιματιστικού είναι μια λύση που δεν προτιμάς, μπορείς πολύ απλά να αφήσεις ένα ποτήρι νερό σε κάποιο κεντρικό σημείο του χώρου σου κι έτσι θα υπάρχει μια μικρή δόση υγρασίας που θα φροντίζει την υγεία και την ενυδάτωση του δέρματός σου.

Φρόντισε τη διατροφή σου με λαχανικά και φρούτα

Όσο περισσότερο καλοκαιριάζει και η ζέστη αυξάνεται, απόφυγε τα βαριά φαγητά και αύξησε τα φρούτα και λαχανικά στο καθημερινό πρόγραμμα διατροφής σου. Η ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με τα φρούτα και λαχανικά, όχι απλώς θα σε δροσίσουν αλλά θα σε κάνουν να νιώσεις αρκετά πιο ανάλαφρη και ευδιάθετη. Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου και ένταξε τις βιταμίνες και τη δροσιά των φρούτων στην καθημερινότητά σου και θα ενυδατωθείς σε χρόνο dt.

Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου με πολύ νερό!

Το καλύτερο, και πιο σύνηθες tip, το αφήσαμε για το τέλος. Διότι, όλες ξέρουμε πως η πιο απλή και εύκολη λύση για σίγουρη ενυδάτωση και ευεξία είναι η αύξηση κατανάλωσης νερού σε καθημερινή βάση. Διατροφολόγοι συνιστούν την κατανάλωση περίπου δύο λίτρων νερού την ημέρα, Κάτι που μπορεί να σου φαίνεται πολύ, όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να κάνεις. Εκτός από την ενυδάτωση του προσώπου αλλά και του σώματός σου, το νερό σε βοηθά και στην αντιμετώπιση κατακράτησης υγρών. Άρα φέτος το Καλοκαίρι ο τρόπος για να ξεδιψάσεις βρίσκεται στο μπουκαλάκι με το νερό σου!

Εμείς σου προτείνουμε να έχεις πάντα μαζί σου ένα μπουκαλάκι Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ! Γιατί το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ εκτός από την ενυδάτωση μας, φροντίζει να μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά ευεξίας που χρειαζόμαστε για έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής. Δημιούργησε, λοιπόν, μια πλατφόρμα ευεξίας (www.frontisetinavrasou.gr) στην οποία βρίσκουμε μικρά καθημερινά μυστικά σε θέματα διατροφής, άσκησης και σχέσεων τόσο με τον εαυτό μας αλλά και με τους γύρω μας. Είναι το απόλυτο portal του καλοκαιριού!

 


Πηγή