Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Η ατάκα ηθοποιού για τον «μακρυχέρη» Κέβιν Σπέισι

Τρεις νέες καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση σε βάρος του Κέβιν Σπέισι έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο Κέβιν Σπέισι κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από άλλους τρεις άντρες στο Λονδίνο. Τα τρία νέα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης τοποθετούνται χρονικά το 1996, το 2008 και το 2013. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος που κατηγόρησε τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση ήταν ο ηθοποιός Άντονι Ραπ, ο οποίος τότε ήταν 14 ετών και ο Σπέισι 26.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε στο TMZ ότι ένας άντρας επικοινώνησε με τους αστυνομικούς τον Απρίλιο για να καταγγείλει τον διάσημο ηθοποιό. Είπε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά ο Κέβιν Σπέισι το 1996 στο Westminster.

Δύο ακόμα άντρες έκαναν παρόμοιες καταγγελίες τον Φεβρουάριο. Το ένα συμβάν έγινε στο Gloucester το 2013 και το άλλο στο Lambeth το 2008.

Οι νέες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα μετά την προβολή συνέντευξης του Γκάι Πιρς στην Αυστραλία.

Ο 50χρονος σήμερα Πιρς ρωτήθηκε πώς ήταν να δουλεύει κανείς με τον Σπέισι καθώς συμπρωταγωνιστούσε με τον διάσημο ηθοποιό το 1997 στην ταινία «Λος Άντζελες Εμπιστευτικό».

Μάλιστα ρωτήθηκε εάν είχε υποψιαστεί κάτι για όσα καταλογίστηκαν αργότερα στον ηθοποιό περί ανάρμοστης συμπεριφοράς και σεξουαλικής παρενόχλησης. «Ναι… Αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο θέμα συζήτησης. Υπέροχος ηθοποιός, πραγματικά καταπληκτικός. Ωστόσο πέρασα κάπως δύσκολα με τον Κέβιν. Ο Κέβιν ήταν αρκετά “μακρυχέρης” τύπος, άπλωνε τα χέρια του εύκολα. Ευτυχώς, εγώ τότε ήμουν 29 και όχι 14», είπε ο Αυστραλός ηθοποιός.

localStorage.clear();


Πηγή