Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

To A και το Ω για να κάνεις το τέλειο #nomakeup look

Το #nomakeup look δεν είναι τόσο απλό όσο μπορεί να φαντάζεσαι. Το ζητούμενο είναι να φαίνεσαι άβαφτη, όχι να είσαι και είναι δύσκολο να το κάνεις τέλεια. Δεν θέλει όμως ιδιαίτερο κόπο ή συγκεκριμένα προϊόντα (αν και τα κατάλληλα βοηθούν). Αυτό που θέλει είναι δύο κινήσεις κλειδί στην αρχή και στο τέλος του μακιγιάζ σου.

Το Α λοιπόν για ένα τέλειο #nomakeup look είναι η ενυδάτωση! Τι περίμενες; Κάποιο μεικάπ που θυμίζει στόκο; Όχι! Η ενυδάτωση είναι το κλειδί. Το μακιγιάζ σου πρέπει να ξεκινά με πολύ καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Αν μάλιστα συνοδεύσεις την ενυδάτωση με λίγο μασάζ, τότε το δέρμα σου απλά θα λάμπει και το μεικάπ σου θα εφαρμόσει τέλεια επάνω του.

img03 1

Το Ω για το #nomakeup look είναι το φιξάρισμα και δεν είναι τυχαίο που μιλάμε για το Ω γιατί είναι κυριολεκτικά το τελευταίο βήμα στο μακιγιάζ. Ένα ψέκασμα με σπρέι φιξαρίσματος κάνει όλη τη διαφορά για ένα άψογο αποτέλεσμα διαρκείας. Αν δεν έχεις σπρέι φιξαρίσματος αξίζει να επενδύσεις σε ένα και μην φοβάσαι, δεν θα προσθέσει στο μακιγιάζ σου 20 λεπτά (μόνο 1) και δεν κοστίζει μία περιουσία. Δες μερικά στο gallery λίγο πιο κάτω…

Διάβασε ακόμα:

Weekend DIY: Κάνε τα νύχια σου να μοιάζουν με καρπούζια πανεύκολα!

Αυτά είναι τα cult beauty προϊόντα που πρέπει να έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά στη ζωή σου

Με αυτά τα -τίμια- μεικάπ δεν υπάρχει περίπτωση να γυαλίσεις

 


Πηγή