Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

«Η Άγκυρα θα απαντήσει σε νέες κυρώσεις από τις ΗΠΑ»

Η Τουρκία θα απαντήσει αν οι ΗΠΑ αποφασίσουν να επιβάλουν νέες κυρώσεις, ανακοίνωσε σήμερα η υπουργός Εμπορίου της Τουρκίας, αφου η Ουάσινγκτον απείλησε ότι θα σκληρύνει τις κυρώσεις της αν η Άγκυρα δεν απελευθερώσει έναν αμερικανό πάστορα.

«Απαντήσαμε (στις αμερικανικές κυρώσεις) σύμφωνα με τους κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε», δήλωσε η Ρουχσάρ Πεκτζάν, την οποία επικαλείται το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Βρετανοί από το Λονδίνο και οι 5 ύποπτοι που ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε βάση της RAF στη Βρετανία -23 έως 25 ετών, εξετάζεται εμπλοκή του Ιράν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της φερόμενης «τρομοκρατικής δράσης» στη Βρετανία με …

Daily-News.GR